galėtų i susisiekti 12v į LED?

C

cpteoh26

Guest
gerai, greitai klausimas, galėtų i susisiekti 12v į LED? aš naudoti rezistorius apriboti srovės 25mA, bet tiesiog įdomu būtų LED galėtų pritarti 12V? ar ji bus nužudyti LED? ačiū

Jei conncted teisingą poliariškumo diodo įtampa yra savarankiškai ribojimo (jei tinka rezistorius yra dabar), tačiau atvirkštinis poliškumas bus nedelsiant sunaikinti LED. Jei yra kokių nors neteisinga tiekimo poliškumo rizika, jūs turėtumėte susisiekti diodas, arba į priekį serijoje ryšį arba atvirkštinių antiparallel ryšį su LED. PS: Taip pat galite naudoti du kėglių dviejų spalvų diodas, tai rodo skirtingų spalvų su atvirkštinių tiekimo, tačiau yra veiksmingai apsaugoti.

Įtraukdami ribotuvas rezistorius serijos įtampos kritimą rezistorius atneš įtampa visoje lėmė jo nominali vertė. LED yra dabartinis važiuoti, o ne įtampa važiuoti. Nr daro, kad su rezistorius problema. Vertė turėtų būti netoli 470Ω arba 680Ω.

[Quote = FVM] Jei conncted teisingą poliariškumo diodo įtampa yra savarankiškai ribojimo (jei tinka rezistorius yra dabar), tačiau atvirkštinis poliškumas bus nedelsiant sunaikinti LED. Jei yra kokių nors neteisinga tiekimo poliškumo rizika, jūs turėtumėte susisiekti diodas, arba į priekį serijoje ryšį arba atvirkštinių antiparallel ryšį su LED. [/Quote] ne neteisingą poliškumą rizika mano atveju. Todėl, tiesiog dukart patvirtinti, galėčiau tiesiog prijunkite tiesiogiai 12V mano vadovaujama. apriboti srovės 25mA, man reikės pridėti 480Ohm rezistorius serijos su LED. aš teisingai? Ačiū. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] Ačiū Bro FVM ir pauloynski gavau tašką. dabar galėčiau tęsti savo projektą. ačiū už greitą atsakymą.

Taip, tik patvirtina, kad 25mA yra teisė srovė jums vadovavo. Atkreipkite dėmesį, kad priklausomai nuo vadovaujamos spalva įtampos per jį šiek tiek skiriasi. Raudona = 1,9 V, Žalioji = 2,3 V ir mėlyna = 3,6 V (gali skirtis priklausomai nuo markės ir srovė). Vertė pasirinkote atrodo saugus visų tipų.

Taip .. turite prisijungti +12 V -> rezistorius 380-560 omų -> diodas -> GND Is't būtina tiksliai 25mA, LED įjungti su 8mA į 30mA be problemų

Ei, ką parašė prieš buvo teisinga. Nurodykite rezistorius reikia atsiminti apie energijos eikvojimo apie jį. Aš nežinau, kas yra LED jums pakėlė. Tarkime, sumažėjo įtampa dėl LED yra 1.4V. (12-1,4) * 24mA = 0.25W. Taigi jūs turite pasirinkti dabartinė riba rezistorius, kuriuos galima išsklaidyti 0.25W.

Dėl LE dirbti nuo 12 voltų Aš naudoju 1K turi būti apie saugų pusėje, o aš jau veikia nuo 12 V AC per 4 metus LE veikia gerai po visiems; visa tai mes darome, yra konvertuojančio AC-DC

Nr cpteoh26, jūs negalite prisijungti paskatino 12V tiesiogiai, nes ji tiesiog dega out. Jūs turite įdėti rezistorius serijos .... Norėdami apskaičiuoti .... R = (VI-VF) / aš kai VI = įėjimo įtampa yra 12V jūsų atveju VF = pirmyn įtampos I = srovę vadovaujama kuri paprastai yra 25-30 mA Tikiuosi, kad padeda Jums!

pabandykite naudoti 3 White LED serijos lygiagrečiai su daug baterija gali vykdyti nuo White LED dirbti nuo 3V iki 4v

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back