galėčiau naudojant tris 18 omų varžai kaip galios daliklis į PLL ne 8GHz?

F

fenfei

Guest
Radau, kad ADF4106 vertinimo tarybą, naudojant tris 18 omų varžai kaip galios daliklis į PLL ne 5.6GHz. Dabar aš noriu dizaino 8GHz sintezatorius, tai galėtų grandynai bus naudojami 8GHz? Arba aš turiu naudoti mikrobangų galios daliklis į mikrojuostelinių? Ačiū!

Tai triukas, kaip padaryti Homebrew varžinio daliklis į darbą ant aukšto dažnio. Įpilkite 3 identiškas 50 omų SMD rezistoriai lygiagrečiai (16.6ohms) kiekvieną filialą. Tokiu būdu sumažinti parazitines induktyvumą kiekvieno rezistorius, pateikiant juos kartu. Taip pat idealiai tinka minimalus sukabinimo turėtų būti naudojama žvaigždutė konfigūracija (120 laipsnių tarp jų)

tai geriau ne naudoti rezistorius kaip galios daliklis ne 8G. Pagal 4G, manau, kad It's OK. Kadangi ADF4106 tik 6G, jums reikia naudoti freq skaldyk pagal-2, ty HMC432. Taigi H432 įėjimo galia nereikia tiek didelis, ir jūs galite naudoti mikrojuostelinių jungtis prie pora VCO galios HMC432. Įterpties nuostoliai sankabos yra mažesnis nei 0.5dB. geros kloties.

I won't say yes ar žinote, tai yra priimtinas suderinimas klaida ir savybes galima varžai (pvz., Pakuotės dydis ) dalykas. Prisijungimas trys po 50 omų varžai į delta yra lygiaverčiai naudojant 3x3 50 omų varžai į Y topologija, manau.

3 x 50 omų visi kartu apie kiekvieną filialą, ir filialų žvaigždučių konfigūracijos, siekiant sumažinti tarp filialų sujungimas ant aukšto dažnio. Tokiu būdu, naudojant 0201 rezistorių ir tinkamą PCB medžiaga ir išdėstymas gali pasiekti vienodo atsakymo iki 10 GHz. Šis požiūris neturi nieko bendro su delta konfigūracijos.

Šis požiūris neturi nieko bendro su delta konfigūracijos.
Ne, ji ne. Aš vis dėlto susidaro įspūdis, kad delta konfigūracija su 0201 varžus būtų gerai atlikti. Ar žinote, empiriniai matavimai ar modeliavimą, kurie rodo, sakė sukabinimo problemą delta konfigūracijos.

Tiesą sakant, aš sužinojau, kad Y nėra geresnio darbo už mane kaip delta konfigūracijos. Paprastas 6dB varžinio daliklis Y yra apie 8dB nuostolių ne 20GHz. Žiūrėti pridedamą nuotrauką prototipą. [Url = http://images.elektroda.net/69_1292799116.jpg]
69_1292799116_thumb.jpg
[/url] PS: @ fenfei, naudokite du 33R į lygiagrečiai Y konfigūraciją ji turėtų dirbti gerai 8GHz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back