Gaisro gesinimo robotas (kaip padaryti).

F

~fuulthrottle~

Guest
Darau mano galutinis metų projektą, pavyzdžiui, pavadinimas virš ... Man patinka, automatinis robotas, kuris gali aptikti gaisro šilumos iš netoliese, po to, kai jutiklis aptinka šilumą, robotas veikia. tada robotas ieškos šilumos šaltinis. po to, kai ji nustato gaisro. robotas purškimo gesintuvas, gaisro, man reikia pasiūlymų, kaip padaryti šį projektą nuo nulio ... Kokio tipo grandinės man reikia? Kokio tipo variklio naudoti? Kokio tipo jutiklio man reikia? Kokio tipo mikrovaldiklį naudoti? -Kaip daryti programavimo?

Sveiki, graži idėja ... Šiai operacijai gauti atliekamas sekos būdu jums reikės centralizuotą visos funkcijos, naudojant mikrovaldikliu ... pasirinkimas bus tavo Jūsų būti grindžiamas jūsų ankstesnių žinių apie mikrokontrolerių ... Aš norėčiau IPS conrollers ir C kompiliatorių MikroC ... Galite naudoti šilumos jutikliais, kaip LM35 prijungtas prie valdiklio ADC paprogramė padeda išmatuoti temperatūrą ir įdėti ribinė vertė (maks. temperatūra), kurią viršijus gesintuvas turi dirbti ... temperatūros jutimo iš kelių svetainių naudoti keletą jutiklių .... Gesintuvas naudoti elektromechaninių sklendžių, kurios veikia taikomas įtampos ..... ačiū

Manau, kad aš perskaičiau apie šį projektą ir anksčiau, bet aš negalėjo prisiminti, kur .......

Labas, graži idėja ... Šiai operacijai gauti atliekamas sekos būdu jums reikės centralizuotą visos funkcijos, naudojant mikrovaldikliu ... pasirinkimas bus tavo Jūsų būti grindžiamas jūsų ankstesnių žinių apie mikrokontrolerių ... Aš norėčiau IPS conrollers ir C kompiliatorių MikroC ... Galite naudoti šilumos jutikliais, kaip LM35 prijungtas prie valdiklio ADC paprogramė padeda išmatuoti temperatūrą ir įdėti ribinė vertė (maks. temperatūra), kurią viršijus gesintuvas turi dirbti ... temperatūros jutimo iš kelių svetainių naudoti keletą jutiklių .... Gesintuvas naudoti elektromechaninių sklendžių, kurios veikia taikomas įtampos ..... ačiū
Ačiū ... gali kas nors pasiūlyti, kokio tipo stebėjimo prietaisas, kad aš galiu naudoti šį robotą .... taip pat aš noriu paklausti, yra tokio tipo automatinio kontroliuojamas robotas gali būti sujungti su rankiniu kontroliuojama viena pic .... Ar mums reikia to programavimo ar tik naudojant IPS kontroliuoti rankiniu būdu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back