FT232R, 0.5V įtampos kritimo per MOSFET?

M

MOS6502

Guest
Aš padariau grandinės remiantis FT232R duomenų lape, pavyzdžiui, "6.3 pav Autobusų Sukurta su Power Switching konfigūracija". Iš esmės ji naudoja IRLML6402 (P-kanalo MOSFET) tp galia iki grandinės kartą FT232R turi prašyti> 100mA srovė poilsio. Įtampos kritimas per IRLML6402 yra 0.5V, aš tikrai reikia įtampos kritimas 0.25V arba mažiau. Turi būti geresnė alternatyva yra? 0.5V atrodo didesnis tada, ką aš tikimasi iš IRLML6402 rekomendavo FTDI. Grandinė atkreipia aplink 250mA ir taip pat gali būti savarankiškai maitina. Aš pastebėjau, kad nors savarankiškai maitina režimu, IRLML6402 neatrodo sustabdyti dabartinę išgyvena priešinga kryptimi atgal į USB VCC. Dėl tam tikrų priežasčių, aš tikimasi, MOSFET veikti kaip diodo ir sustabdyti Srovė, tekanti atgal nors su USB VCC kai savarankiškai maitina režimu. Bet pagalbos ar patarimo, būtų labai dėkingi.

Aš atstatytas grandinės ir ji veikė puikiai (taip, aš turiu ką tik buvo kažkas negerai atvirkščiai) tik maždaug 30mV įtampos kritimas lygus (ar tai apie teisę garsas?). Aš kartą BMT schema iš FT232R duomenų lapas ir papildomas atgal atgal TRANSISTOR. Bandau du TRANSISTOR veikti kaip diodai, siekiant apsaugoti kiekvieno tiekimo iš vairuotojo kiti. 5V VCC taip pat įgaliojimus grandinės dalimi.
FT232RBUSANDSELFPOWERED.jpg

Aš nesuprantu, kaip valdyti 0.5V įtampos kritimą IRLML6402 reguliariai grandinės veikimą. Schematiškai ir lape negali į jį atsakyti, tik jūsų grandinės matavimas.
Bandau du TRANSISTOR veikti kaip diodai, siekiant apsaugoti kiekvieno tiekimo iš vairuotojo kiti.
Bet ji neveikia taip. Iki į vieną pusę 5V tiekimo, tiek FETs bus įjungti iki galo.

Ačiū, tiesiog bando suprasti, kodėl tai neveikia, pirmiau diagrama ir į šį postą vienos turėtų būti lygiavertės, išskyrus vieną, naudoja TRANSISTOR daryti iš dviejų diodų darbą ar ne?
FT232RBUSANDSELFPOWEREDDIODES.jpg

aukščiau schema ir į šį postą vienos turėtų būti lygiavertės, išskyrus vieną, naudoja TRANSISTOR padaryti darbą iš dviejų diodų, tiesa?
Ne MOSFET šortai už Vcc> VGS, th diodas. Taigi, jei vienoje pusėje yra pateikiamas kartu su pirmiau 1 įtampa - 1,5 V, tiek MOSFET įjungti.

Ačiū, Taigi antra schema su diodų yra ok, bet pirmoji schema su TRANSISTOR vietoj diodai yra ne ok? Radau tai interneto, kuriame TRANSISTOR naudojamas vietoj diodai, ar tai atrodo teisinga?
Figure_01.gif

Visos diagramos yra Gerai, pavyzdžiui, mažas lašas baterija atstatymas apsauga. Tačiau jie negali būti naudojami dviejų krypčių diodas tinklo, nes MOSFET taip pat bus įjungti, jei įtampa tiekiama apkrovos pusėje.

Ačiū, aš pagaliau gauti ji: D Taigi jūs manote, aš turėtų laužas jų 2 TRANSISTOR ir tiesiog reikia naudoti 2 diodai kaip kad antroje schemoje? Aš bandė Šotkio diodų (SS12 E3 http://www.vishay.com/docs/88746/88746.pdf turi būti tiksli) mano grandinės, o įtampos kritimas man yra maždaug 0,3 V - 0.4V, aš taip pat bandė 1N5817 Šotkio diodai suteikiant maždaug 0,3 V įtampos kritimą. Grandinė yra naudojama programa 5V Flash ROM, ištrinti ir programos "Flash ROM, įtampa negali visiškai žemiau 4.5V. Kaip USB įtampa gali eiti kaip mažas 4.75V, maksimali įtampos kritimo galiu turėti yra 0.25V (kuri būtų teisinga dėl siena). Ar kas nors pasiūlyti alternatyvių diodas, kuris gali būti tinkamas? ar aš turiu naudoti TRANSISTOR (bet kitu rankos)?

Gal mano geriausias variantas yra tiesiog naudokite 1 MOSFET perjungimo USB VCC ir 2 diodai dėl maitinimo šaltinio pasirinkimas, kaip ilgai, kaip aš galiu rasti diodo su įtampos kritimas yra mažesnis nei 0.25V @ 250mA.
FT232RBUSANDSELFPOWEREDDIODES.jpg

Nemanau, kad rasite tinkamą mažai lašų tirpalas su diodais. Apskritai, tai neįmanoma naudoti "nulinį lašas" tranzistorius jungiklius, bet vartų signalo generavimo būtų sudėtingiau nei tiesiog prijungti vartai į žemę. Turėtumėte gauti patikimą informaciją apie aktyvų tiekimo šaltinio ir controld abu jungikliai pakeisti.

Šis diodas atrodo, kad įtampos kritimas yra mažesnis nei 0.25V @ 250mA. [URL = "http://www.vishay.com/docs/88742/88742.pdf"] http://www.vishay.com/docs/88742/88742.pdf [/URL] Įsivaizduoju, kad tai yra geriausias diodas aš rasti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back