FSK moduliaciją / demoduliavimo

C

cwt

Guest
Sveiki, aš turėjo xr2206 FSK moduliatorius ir xr2211 FSK demoduliatorius. Mano logika 0 = 2kHz ir logika 1 = 5kHz. Aš jau visus komponentus bazės mano dizainas. Tačiau yra tam tikrų abejonių. 1. Kaip turėtų moduliatoriaus ir demoduliatorius išbandyti tinkamai? Ar jungiantis xr2206 xr2211 įvesties išvesties per laidą arba prijungti bevieliu ryšiu? Man teko naudoti funkciją generatorius išbandyti demoduliavimo ir ji veikia puikiai. Bet ar yra būdas išbandyti tiek grandinės laidų? 2. Ar xr2211 demoduliatorius produkcijos invertuotąjį TTL logika? Dažnis <3.2kHz i aukštas (4.75V) ir dažnio> 3.2kHz i Get Low (0.045V). Teise i turėtų gauti aukštas dažnis> 3.2kHz ir žemas dažnis <3.2kHz. Prašome patarti mane. Ačiū. Linkėjimai, CWT

Sveiki, naudokite IR LED ir IR tranzistorius priėmusio prietaiso. Paulius.

Sveiki, 1. Kai pašarų FSK išėjimo iš moduliatoriaus demoduliatorius įvesties (per viela), TTL išėjimo įtampa yra tiek daug žemesnio dažnio (2kHz) ir aukštesnio dažnio (5kHz). Bet kai i naudoti funkciją generatorius, įtraukti į demoduliatorius tuos pačius dažnius, išėjimo įtampa yra maža 5kHz ir aukštas 2kHz. Ar kas nors paaiškinti, kodėl tai vyksta? 2. Ar moduliatorius tarkime invertion su FSK dažnių įtampos? 3. Tiesiog patvirtinti, Baud norma įtakos projektavimo kriterijus? Linkėjimai, CWT

Sveiki, man pavyks išspręsti problemas. Tačiau yra kita problema kyla. Ar yra kas nors, kuris pastatė ir išbandė xr2206 xr2211? Norėčiau išgirsti iš jūsų nuomones. Kai aš naudoju 600Hz išvesties funkciją generatorius (+2,5 V-2.5V) vairuoti xr2206, dažnio moduliavimas produkcija yra šališkas tam tikrų teigiamų įtampos lygį ir rezultatai bus įtraukiami į xr2211. Išėjimo iš xr2211 demoduliuoti signalą su +5 V ir 0V. Kai i naudoti PIC xr2206 siųsti 600Hz squarewave signalas (+5 V ir 0V), dažnio moduliavimas produkcija yra šališkas 0V ir xr2211 produkcija yra 2,5 V ir-2.5V. Mano atveju, aš noriu, siųsti 0V-5V signalas ir gauti 0V ir 5V signalas. Yra ten grandinės parametrų, galiu padaryti, norint pasiekti Ačiū. Linkėjimai, CWT

Įdėkite kondensatorius serija su linija tarp dviejų įrenginių. Tada galite naudoti dviejų rezistorių ir įtampos daliklis konfigūracijos nustatyti DC lygio į imtuvą, ką norite.

Demoduliatorius įėjimo kondensatorius 0.1uF. Man reikia patikrinti kai FSK demoduliatorius. Ar xr2211 demoduliatorius turėtų 0V iki 5V produkcijos, jei įvesties xr2206 moduliatoriaus dalimis įtampos signalą (+ V ir-V)? (Žr. figūra, geltona = įvesties, mėlyna = produkcija) Arba tai xr2211 demoduliatorius + V ir-V išėjimo įtampą, jei įėjimo į xr2206 0V iki 5V tiekimo? Ar tai xr2211 demoduliatorius tik suteikia 0V iki 5V išėjimas nepriklausomai nuo įvesties signalo pobūdį. Anksčiau, aš galiu gauti 0V iki 5V signalas, kaip parodyta paveikslėlyje. Bet dabar i cant gauti (net pačios grandinės konfigūracijos). Man reikia, kad kas nors, kurie turi susidoroti su xr2206 ir xr2211 patikrinti su manimi. xr2211 sugedęs?

Sveiki visi, man pavyko išspręsti šią. Tai ne todėl, kad mano grandinės problemos. Jo dėl osciloskopu nustatymas. Ji turėtų nustatyti nuolatinės srovės, kintamosios movos sukabinimo vietoj. Kokia problema. LOL linkėjimai, CWT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back