frequncy kompensuoti

M

m229

Guest
in phase noise.

i dont know tikslią reikšmę dažnio kompensuoti
etapo triukšmo.is -100 dBc/Hz what does it mean?

Pavyzdžiui, kai mes sakome etapas triukšmo @ 10 kHz dažnio poslinkis
-100 dBc / Hz Ką tai reiškia?
kas žino?

Ecomaster, wlasciciel marki LEPA wprowadza dwie nowe serie zasilaczy - N-series oraz W-Series.
Wszystkie modele z obydwu serii sa niemodularne i spelniaja norme EU ErP Lot 6 2010 (zuzycia pradu w trybie stand-by). N-series zawiera modele 400W, 500W i 600W, ktore posiadaja technologie...

Read more...

Dažnių kompensuoti remiasi dažnių atskyrimo matavimo taško etapas triukšmo sklypą ir vežėjas.

Tai reiškia, kad @ 10 kHz offset mes priemonė etapas triukšmo nešlio dažnis, plius ( ) ar minuse (-) 10kHz?tai truse?

Hi m229,

Jūs signalo, idealiai švarus sinusoidės (vežėjas).
Phase Noise gamina Quadrature komponentas, kuris negali būti pašalinta ribotuvas.Šis triukšmingas komponentas galios spektrinis tankis (PSD), kuris priklauso nuo dažnio kompensuoti, palyginti su vežėju.Integravimas, kad PSD per tam tikrą spartos suteikia galią.

Iš jūsų Pavyzdžiui, jei priemonę ir iš 1Hz pralaidumo centre ne dažnis 10 kHz, išskyrus vežėją, Jūs gausite 100 dB žemiau vežėjas elektros energijos galios.(, DBc stovai vežėjas C temperatūroje.) Jeigu dažnių juostos plotis yra 2 Hz, galia yra 97 dB žemiau vežėjui įgaliojimus; jei spartos yra 10 Hz, galia yra 90 dB žemiau vežėjui įgaliojimus ir tt (jeigu dažnių juostos plotis yra pakankamai siaura, kad PSD yra pastovus toje juostoje).Į įvairių dažnių kompensuoti PSD apskritai yra skirtingos.

Ar aišku?

Z

Pls see IPS, atsiprašau padaryti jį pele.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Mielas Zorro
Ačiū už u'r atsakymą.
signalas, kad galiu naudoti, yra video signalas ir ji turi 6, 7, 8 MHz bandwidth.
ir i don't understand u'r explaination ir, jei įmanoma PLZ daugiau paaiškinti apie tai.fset.nes noriu žinoti tikslią reikšmę freuency iš
fset.

caculation galios bei tarp jos ir spartos atžvilgiu (1 Hz @ 10kHz kompensuoti arba 2 Hz arba 10 Hz), pavyzd ¾ iui u pasakyti, kada 1 Hz, 100 dB, kai 2 Hz 97 dB ir kai 10 Hz 90 dB.
tai standartas?
Pagarbiai u'rs
m229
Paskutinį kartą redagavo m229 on 06 Jul 2004 10:46, edited 1 kartą

Gerbiami liaowuliao;
thaks labai už u'r grafinę Atsakyti;what happened?

kai dažnis yra kompensuojama 100 kHz,
kas atsitiko?
nuoširdžiausi linkėjimai

m229 rašė:

Gerbiami liaowuliao;

thaks labai už u'r grafinę Atsakyti;

what happened?
kai dažnis kompensuoti yra 100 kHz,
kas atsitiko?

nuoširdžiausi linkėjimai

Labas,

100 kHz (ar kas) dažnių kompensuoti, kad jums yra nuoroda į tiesiog reiškia, fazės triukšmą 100 kHz atokiau nuo centro arba nešlio dažnis, (therfore sąvoka "dBc), jei žiūrėti spektrą.

Hope this atsakymus užklausą.Aš susijusias išsamias dėmesį, kurios gali padėti jums suprasti tai.

Linkėjimai.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Gerbiami vagarwal;
Ačiū už u'r dokumentas; aš perskaičiau jį, ir jei aš turiu klausimą, tada aš prašau u.
Pagarbiai u'rs;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back