Frequncy daugiklis į verilog

S

surajdash

Guest
Ar įmanoma sukurti dažnių daugiklį, kuris gali būti įgyvendintas, FPGA su verilog? Tai reiškia, kad įėjimo signalo dažnio f, grandinė, kuri apskaičiuoja dažnį M * F?

Arba laikas diskrečiųjų ADPLL, taip, jūs žinote apie tai, ar naudojant įmontuotą įrangos PLLs su kai kuriais FPGA šeimoms.

Tiesą sakant, aš norėjau žinoti, kaip aš galiu sukurti kitą signalą, kuris yra m kartų dažnio įėjimo signalo dažnį, kai m> 1. Taigi, kad signalas generuojamas dažnis yra didesnis nei įėjimo dažnio. ADPLL padeda man gauti signalą, kuris turi dažnis mažesnis nei įėjimo signalo.

ADPLL padeda man gauti signalą, kuris turi dažnis mažesnis nei įėjimo signalo.
ADPLL gali pasiekti dažnio daugyba su papildomu aukšto dažnio sistemos laikrodžio.

Kas, jei mano sistema turi tik vieną įvesties ir man reikia sukurti laikrodį, naudodamas tą signalą. Kaip man reikia generuoti K prekystalio ir ID skaitiklis (DCO), kurie dauginami iš laikrodžio kaip įvesties signalas laikrodį.

Kaip minėta, jums reikia aukšto dažnio įvesties laikrodį arba FPGA su vidaus aparatūros PLL generuoti.

Padaryti DLL naudojimas gali padėti jūsų problemos. Ar tą patį signalą, priimtą per Delay kilpomis pasiekti aukštesnį dažnį įėjimo. Aš ne susintetinti vieną, bet mačiau šią koncepciją Xilinx.

Galite naudoti skaitmeninis laikrodis Vadybininkai (DCMS), kurias teikia FPGA pardavėjų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back