FPGA ir Ethernet sąsaja su virtex5

H

hodahussein

Guest
Dear all i paieška apie FPGA galėjo būti prijungti prie interneto turiu virtex5 FPGA rinkinys. aš noriu padaryti, kad: per Ethernet sąsają, FPGA gali prisijungti prie interneto ir ieškoti informacijos apie konkrečias rūšis filmą, pavyzdžiui, MPEG ir tada play tai-man reikia daugiau informacijos apie Ethernet sąsajos su FPGA - yra kas nors susiduria arba tai padaryti tema anksčiau? Laukiame Jūsų pagalbos dėl

Jums tikrai reikia šio softcpu, todėl pirmiausia pasirinkti, kurį vieną. Xilinx siūlo Microblaze (Aš nežinau, apie OpenSPARC dabar, bet AFAIK miręs?), Taip pat galite naudoti LEON (kuris yra OpenSPARC pagrįstas AFAIK), taip pat ORSoC iš opencores, LatticeMico32 ar ieškoti geriausių Thats atitinka jūsų poreikius. Jeigu nė vienas - parašykite savo. Yra daug pavyzdžių, kaip naudoti Ethernet dėl MicroBlaze, esu gana įsitikinęs, jog bus vienas Jūsų V5 lenta, tačiau Xilinx EDK sux. Taip pat galite naudoti ORSoC ir Ethernet Controller prijungtas raktikauliu. Yra projektas, vadinamas MilkyMist, kurios naudoja LatticeMico32 ir yra tam tikrų MAC modulis visa konstrukcija, bet manau, Jums reikės daugiau rafinuoto dizaino. Jos iki jums. Aš bandė NIOS II BeMicro-SDK ", kuri veikia puikiai, tačiau, kad Eclipse grindžiamas programavimo programinė įranga yra šiek tiek erzina ... Norėčiau eiti opensource vistiek:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back