Fotoninių juosta structure_Triangular grotelės naudojant CST / HFSS

A

Ashubhu

Guest
Hi all
for Metallic PBG
using CST and HFSS both.

turiu nustatomas juostoje struktūra kvadratinės grotelės metalinio PBG
naudojant CST ir HFSS abu.

for the same.

Bet aš ne suprasti HW galiu nustatyti grupės struktūra trikampės grotelės
patį.Kas gali būti vieneto tipo ląstelių, kurių buvo imtasi, ir kaip palaipsniui kaita yra laikoma ?????kai ką panaši problema yra prašoma anksčiau šioje temoje

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=352642&highlight=triangular

Plz rodo man .........
Thanks in Advance

Sveiki

Jūs galite rašyti duomenis kaip jums išspręsti kvadratinės grotelių problema naudojant BST?

linkėjimai

Mielas Shahid,
Jūs galite pamatyti tokią nuorodą sauare grotelės modeliavimas ........

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=306089&highlight=ebg

Hi Ashubhu

Dėkojame už parašėte nuorodą, bet aš mačiau, tai prieš ir padarė pastabas, kad po, taip pat

jie tik parašė sklaidos diagrama, o ne visą dalį.

tai problema i havent seen kas sėkmingai imituoti sklaidos diagrama metalo EBGs cSt ir priežastis you cant naudoti spinduliuotės krašto sąlygomis eigen būdas solver ir CST

Tikiuosi dabar žinote, pagrindinės problemos cSt

leiskite man žinoti, jei turite kokių nors kitą informaciją, kuri i dont know

linkėjimai

Hi Shahid

Aš padariau dispersija diagrama kvadratinių metalinių grotelių, imantis vieneto elementų ir nustatyti ribas vienetui ląstelių kaip periodinė periodiškumą ir kitos viena kryptimi yra Elektra (Et = 0) arba magnetinio (Ht = 0), naudojant BST Eigenmoed Solver (kaip tai daroma atsižvelgiant į aukščiau esančią nuorodą).Turiu nenaudojama spinduliuotės ribos visur.Dėl trikampio grotelių Aš esu negauna, HW tai galima padaryti?

Sveiki

gerai tai, ką aš prašau.
Kaip generuoti sklaidos diagramą, nenaudojant spinduliuotės ribas net kvadratinės grotelių.

Ar jūs tikrai turite rezultatus už kvadratinį grotelės yra teisingas?

Manau, jei po už kvadratinį grotelės ir jūsų imituoti sklaidos diagrama, galime aptarti, kaip tai gali būti padaryta dėl trikampės grotelės modelis.ASI manau ieškant vienetas langelį trikampio grotelių neturėtų būti problema

linkėjimai

Hi Ashubhu
išvengti didesnių chating be jokios veiklos
įkelti savo modelį BST, galiu jums padėti aktyviau
linkėjimai
atsižvelgiant į akhy shahid78

Hi all,
metallic lattice Dispersion.

Here I am, susijusias Mano CST modelis aikštėje
metalinių grotelių dispersija.Tai grupei TE režimas.Tai yra tik vienas regionas, sklaidos diagrama.Plz man rodo pavyzdį trikampės grotelės .............
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Hi Ashubhu,
PLZ įkelti savo trišalę struktūrą, popieriaus, iš kurio ji ėmėsi, ir rezultatus, kuriuos norite rungtynės.Aš pažymėkite ją ir jus.

Linkėjimai
Praful

Hi ev b'dy

Here I am pritvirtinti popieriaus kuris trikampės grotelės ir dispersija yra pateikta ir noriu suderinti jį naudojant CST / HFSS.Iki šiol man nepavyko rasti ją dispersija.PLZ help me ..........

ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Hi Ashubhu.Ar Jums pavyko išspręsti šią problemą trikampio grotelių?Prašome siųsti savo rezultatus ir kodas.Be to, kaip jūs apibrėžti šaltinis?Jei naudojate periodiškai krašto sąlygomis, plokščia banga bus iš etapo su kaimyninėmis vieneto ląsteles, kai K nėra lygus nuliui.Please help.Skelbimas po 3 minučių:Hi Ashubhu.Ar Jums pavyko išspręsti šią problemą trikampio grotelių?Prašome siųsti savo rezultatus ir kodas.Be to, kaip jūs apibrėžti šaltinis?Jei naudojate periodiškai krašto sąlygomis, plokščia banga bus iš etapo su kaimyninėmis vieneto ląstelių, kai K nėra lygus nuliui.Please help.

Hi all,

Plz kas nors atsakyti greičiau.Man reikia išspręsti šią problemą?

Hi all
Ne nuo ko nors, nes ilgai ............. PLZ Atsakyti do Atsakyti

Hi Ashubhu,

Kaip jums sakiau savo konfigūraciją jūsų vienetas ląstelių su periodiškai sąlygos yra geros.
Tačiau už viršutinio krašto sąlyga, turite naudoti elektriniai arba magnetinio sąlyga.Jeigu jums, kad jūs sklypas sklaidos diagrama jūsų struktūros ertmėje ir tai ne tai, ko norite (nes gausite keletą atspindžiai, nes elektrinis / magnetinis sąlyga).
Taigi, reikia padidinti viršutinio Z atstumas fono savybės atsisakyti viršutinio krašto sąlyga: apskritai galiu naudoti viršutinę Z atstumas 27 * aukštis substrato, bet jums reikia padaryti kai kuriuos tyrimo apie jį.

Išbandykite ją, ir leiskite žinoti apie Jūsų būsimų rezultatų (ar problemų).

linkėjimai

piboo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back