Aš esu girdėjusi apie šią knygą.Tačiau problema yra ta, kad ji imsis bent mėnesį man gauti knygą iš McGraw-Hill, nes aš gyvena Japonija.
Aš mėginu sukurti optinių jutiklių, kurioje pokyčiai optinės intensyvumas bus aptikta nuotrauką diodas.Kadangi fotodiodas srovė yra labai maža Man reikia sukurti srovės įtampos keitiklis ir stiprintuvas šiam tikslui.Aš žinau, kaip tai padaryti (grandinėse), bet man reikia žinoti parametrus ir kita informacija apie kuriant gerą fotodiodas stiprintuvas.
Čia yra problema.Man reikia pastatyti tris fotodiodas stiprintuvai, kad bus padidinti refrected (neatsispindi) šviesos iš trijų LED nuvažiavusi ne 500, 1000, 2000 Hz.Man nereikia atmesti aplinkos ap sukelti PD bus įdėti į tamsiai padangos.Dabartinė yra UA (mikro amperai) diapazone.Viršutinio ir apatinio 3dB dažniai turėtų būti taip arti centro dažnį, kiek įmanoma.
Tai turėtų būti gana lengva padaryti.Pažvelkite į ag dėmesį, pjovimo duonos ir paprašyti su mumis, jei ką ne daugiau kaip norite.Paraišką dėmesį turėtų turėti viską, ko jums reikia.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.