Foto Lizdai (URMU Mufa)

S

srinu9009

Guest
Hi All

Aš naudoju dvi optocouplers mano inverterių maitinimo režimas invereter būdas application.I naudojo vieną opto Mufa už zerocrossing detektoriumi ir kito tinklo aptikimas voltage.i susiję šie optocouplers sąnaudos series.is jis dirba visomis sąlygomis? I am siųsti schematinis kaip failas.

jei optocouplers sąnaudų prijungtas lygiagrečiai arba serijos tada ji sukuria kokių nors problemų?

Kaip mosfets galite i prisijungti optocouplers lygiagrečiai ar serija
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

you dont reikia visiems tiems diodai gauti tinklo perėjimo

tiesiog naudokite vieną opto diodas su apsauga diodas skersai ir lašintuvu res

Max eem2am

Dėkojame už reply.i ne undersatnd kur galima ir vietos apsaugos diodas?Ar aš galiu naudoti įvesties pusėje optocoupler?

Citata:

you dont reikia visiems tiems diodai gauti tinklo perėjimo

Nulinės kirtimo įtampos ir Magistralių jautriuosiuose įtampos rezultatus taip pat yra tiesiog neigia versijos viena kitai, kad būtų galima pašalinti vieną iš optocouplers ir pakeisti R6 ir 7 su vienu 47k 2W (ji paleisti karšto ne 300V) arba didesnė galia reitingas.
Jūsų dabartinė schema, jei kuri nors iš komponentų nepavyksta, daug sustojimų, todėl paprastesnės ir mažiau komponentų yra mažiau taškų nepakankamumas.

Labas,

Naudoti tik vieną optocoupler ir jūs žinosite, neg-Pos sankryþos nulio.Dėl galite apskaičiuoti Pos-neg sankryþos nulio.Tačiau išlaikyti du varžai didinti produktyvumą ir energijos išsklaidymo (net naudojant 4-6 rezistorių būtų lengviau galios tvarkymo).

Kind regards
Hakeen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back