for papers

Y

ykishore

Guest
Hai friends!Mes planuojame pradėti E-žurnalas iki šio mėnesio pabaigos, ir jis gali tapti pasaulinės iki kito mėnesio.Taigi, jei kas nors domina rašyti straipsnius tada jis gali siųsti jas kartu su abstrakčių ir pareiškimas, nurodantis, kad autorių straipsnis nėra nukopijuotas iš bet kur turi būti siunčiami šie ID:
kishore_yalamanchi (at) yahoo.co.in

ykishore rašė:

Hai friends!
Mes planuojame pradėti E-žurnalas iki šio mėnesio pabaigos, ir jis gali tapti pasaulinės iki kito mėnesio.
Taigi, jei kas nors domina rašyti straipsnius tada jis gali siųsti jas kartu su abstrakčių ir pareiškimas, nurodantis, kad autorių straipsnis nėra nukopijuotas iš bet kur turi būti siunčiami šie ID:

Hai!
Žurnalo dėmesys bus daugiausia srityse, susijusiose su elektronikos, kompiuterių, tiksliųjų mokslų (įskaitant biotechnologijos, biologijos, fizikos, matematikos) ir naujausias technologijas.Taigi, jei jus domina rašyti straipsnius, susijusius su sritimis, kurios nėra minėtų PLZ Rašykite mums, kad mes gali bandyti išplėsti pakeisti.

Linkiu, kad visi iš jūsų prisidėti prie sėkmės.

Dėkojame už susidomėjusius.Parašytas po 5 minučių:Kai planuojama temos:

Duomenų gavyba
Nanotechnologija Next Big idėja
Duomenys susidūrimas
Šiuolaikinės kompiuterinės technologijos
Ateities tendencijos Mikroelektronika
Iššūkiai Mikroelektronika
DNR skaičiavimas
3G tinklai
Stygų teorija
Fāziloģika
Judriojo ryšio
MEMS ir NEMS
tt ..

Jūsų call for papers turite paminėta beveik visose mokslo ir technologijų srityje, ir aš nemanau, kad tu nepaliko jokių srityje.

Jūsų ketinimai tikrai gal kiek sukurti e-žurnalas, bet kaip padaryti, kad šiame forume žmonės žino, kad jūs arba someelse ne skelbti savo darbą pagal kitą pavadinimą.Iš esmės jūs nei davė mums tinklalapyje, nei bet kurio pagalba mes galime įvertinti savo teisėtumą būdu.

Mano patarimas visiems siekiantiems rašytojų šiame forume yra tai, kad jei esate niežulys skelbti kažką makesure jos skelbiamos geras žurnalas.Pat makesure jūsų straipsnis neturi patekti į blogas rankas, kai ji tampa maistą tiems, kurie planuoja dalyvauti plagriaism.

Nr nusikaltimu ykishore.

Manau, kad vienas whoreplied (Jackal) galvoja, kad mes ketiname priimti šiuos straipsnius ir publikuoti juos gerų žurnalas ar taip.Be to, susijusių su teritorijų, kad aš pirmiau minėtų kurį pareiškė, kad turiu visas išvardytas sritis, aš ką tik minėtų sričių, dėl kurių gavau dirbiniai iš mūsų kolegijos studentų ir mano draugai iki šiol.Be to, mes nesitikime formos žiūrovų rašyti BIG - Big straipsnių ir mums.Minėjau sritys aukščiau tik dėl sričių, kuriose aš gavau dirbiniai iki šiol, ir aš nesu klausia ppl jums parašyti į tas sritis, ir duok man apžvalga.Ką mes turime tikėtis parašėte skambinti čia yra tik tai, kad žiūrovai, kurie r suinteresuotas parašyti atleast paprasta straipsnius.Be to, už komandiruotės tai čia yra dėl paprastos priežasties, todėl, kad pirmasis leidimas, kurios nori pradėti netrukus po mūsų interneto svetainės projekto pabaigos, jei ji įrodo, kad yra sėkmė, mūsų kolegijoje pradės jį tikrasis internetas (iš mūsų intranetas).mes tai darome pirma parengti programas nuo Elektronikos pomėgiai centras mūsų kolegijoje pusėje, kaip savo plėtros programos dalis, siekiant atract link centro hobis, bet niekas apie vile.Taigi, jei yra straipsniai, kurie gauti paskelbtas žinomų žurnalų kaip elsevair žurnalų ar taip galimybes, aš net ne tikėtis, kad juos būtų galima pateikti mūsų e-žurnalas.Aš ką tik atliko konkursą pradedantiesiems, kurie tiesiog nori, kad jų pavardė būtų skelbiama klodai per mažas straipsnius.Taigi, nėra nieko panašaus Jackal gudrybės čia.Galiausiai, norėčiau pakviesti tik tie, kurie nori rašyti straipsnius labai paprastas ir dar kartą aš kartoti, kad srityse, jau minėjau, yra tik tie, kuriuos aš gavau dirbiniai iš mūsų kolegijoje ir mano draugai studentai.Tiesiog pritraukti ppl per parašytų straipsnių studentų iš užsienio kolegijose ir universitetuose, aš padariau už pakvietimą atempt.

Man būtų įdomu ..Bet pasakykite man, kuri College yra plaaning pradėti šio žurnalo

ykishore, I guess I tikriausiai paveikė keletą nervus su savo atsakymo.Žmonės tai padarė daiktų natūra praeityje ir aš atidavęs savo atsakyme newbies ten.Dabar, kai minima, kad jos tik paprastas straipsnių, kad jums reikia i don't think there's jokios žalos.Bet atleast suteikti kolegijos arba universiteto pavadinimą, kad tai vyksta dėl.Visi autoriai turi teisę žinoti, kuris žurnalo savo gaminius ketina paskelbti.

That's ok

Informacija apie mūsų kolegijoje:

Universitetas: DA-IICT (Dhirubhai ambhani instituto Informacijos ir ryšių technologijos)

Universiteto svetainė: www.da-iict.org

Valstija: Gudžarato

Šalis: Indija

Tai universiteto nustatyta Dhirubhai ambhani - steigėjas priklausomybę grupei pramonė.

Informacija apie žurnalą: Mes pomėgiai centras pavadintas "EHC (Electronics pomėgiai centrą) mūsų kolegijoje. Norime pradėti su paprasta parašytų straipsnių studentų ne tik į mūsų kolegiją, bet ir iš kitų universitetų iš Indijos ir užsienyje žurnalas. Taigi, aš supratau, kad internetiniai forumai yra geriausias būdas bendrauti su PPL visame pasaulyje. Štai todėl aš Posted čia, o ne msg pasirinkti už sukčiavimą. Jis teisus, kad visi leidėjai turi teisę žinoti, žurnalas .

Pagrindinis tikslas: Šiuo metu pagrindinis mūsų tikslas yra, kad pradėti žurnalas ir padaryti jį didžioji sėkmė.Taigi, jei mūsų pirmasis leidimas tampa didžioji sėkmė, tuomet mes, turintys galimybę pradėti mūsų, agazine prie interneto per mūsų kolegijoje.Tai yra priežastis, kodėl aš mėgstu pakviesti dirbiniai iš viso pasaulio.Be to, mes ketiname kredito rašytojų per išduotą pažymėjimą mūsų kolegijoje, tačiau tai trunka tiek laiko, nes visi tokių dalykų galima padaryti, jei pirmas leidimas tampa sėkmingas ir mes sugauti mūsų direktoriaus dėmesį.

Mes planuojame pradėti žurnalas atleast likus dešimčiai dienų iki mūsų tech-Fest kuris bus vykdomas nuo 25 vasaris - 27 vasarisPLZ Nesivaržykite paprašyti bet kurios kitos queries turite apie žurnalą ir kitas abejonių dėl to.

Thanx.

Linkiu, kad jums prisidėti prie mūsų žurnalo sėkmės.

Tas, kuris pranešė, kad jis galėtų būti suinteresuotos rašyti straipsnius į mūsų e-magaziine nepateikė jokių žingsnis į priekį dar.PLZ tai padaryti, jei norite dalyvauti.Jei UR suinteresuotas I raštu straipsnis tikrai tada pirmą PLZ paštas Jūsų vardas, pavardė, darbo, institue į šį e-mail id:

Thak jums.

Tai mano Sveiki atvykę į U visus prisidėti prie mūsų plėtoti e-žurnalas

Na Magazine nekilnojamojo įdomi mintis ... bet atminkite, ir reikia kurti tuos straipsnius kiekvieną mėnesį ..... hope u get to daug straipsnių skelbti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back