FMV laikrodis

S

shmoib

Guest
Man reikia žinoti laikrodis Freq iš FMV, kad kontrolės ir kai kurių kitų blokų veiksmų
tai greičiau, nei blokų dažnio?jei taip, kiek greitai?
du kartus yra OK?

FMV visada veikia tuo pačiu dažniu kaip modulius ir norite ją kontroliuoti. Jei norite valdymo moduliai dirbantys skirtingų laikrodžio dažnis ..tada u'll turi dirbti kitoje laikrodžio domeno stuff ...tai geriau to nedaryti, kad kodavimo rūšis.bet nesu tikras, ar tai, ką ir norėjau sužinoti ...leiskite man žinoti, jei šiuo atsakymai UR klausimą

Thnks, aš bandžiau dirbti su pačiu Freq.bet givebad rezultatas, o kai aš dirbu su 8 kartų dažnis suteikia geras sprendimas.
Aš naudoju šį FMV kontrolės skaitmeninio bloko darbo tuo pačiu Freq.

Can u post ur kodas ...Galiu paaiškinti, kas vyksta, jei jums tai ...Manau gali gavome keletą dalykų iš esmės neteisinga ..Rašyti kodas, jei nėra jokių copy right žyma ...Tokiu atveju ir reikia duoti šiek tiek daugiau informacijos apie ur FMV

FMV laikrodis turėtų būti toks pat kaip kontroliuojama modulis,

jis neturi būti rodomi du kartus dėl kitų modulio veikimo dažnis.

nuoširdžiausi linkėjimai
shmoib rašė:

Man reikia žinoti laikrodis Freq iš FMV, kad kontrolės ir kai kurių kitų blokų veiksmų

tai greičiau, nei blokų dažnio?
jei taip, kiek greitai?

du kartus yra OK?

FMV naudoti valdymo įtaiso, kuris turi priimti sprendimus, kai produkcija kontroliuojama blokai, todėl ji turėtų veikti greičiau, kad būtų galima įjungti arba išjungti kitus blokus be laikrodžio trūksta.
Paskutinį kartą redagavo shmoib m. birželis 23, 2005 4:15; Redaguota 1 kartą iš viso

FMV metodą, siekiant įgyti veiksmingą kontrolę, laikrodis rodo tą patį su kita modulis sistemoje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back