FM imtuvas Lustų rinkinys su AutoScan funkcija

N

nikhillife11

Guest
Hey all, Ar kas nors padėti man su FM chipsetu, kuri turi savyje AutoScan funkciją ... kad galėčiau naudoti 89c51 pranešama ir rodyti stotį LCD ekranu. Man reikia pigiai ir autoscanable FM lustas .. Ačiū ir linkėjimai Grand Theft Auto IV

AutoScan funkcijos veikia skirtingai. Ar norite, kad AutoScan sustabdyti, kai ji aptinka bet transliacija, ar norite jį sustabdyti, kai ji aptinka tam tikrą intensyvumą vežėjo, ar norite ją pristabdyti 5 sekundes ir toliau, išskyrus, jei per tas 5 sekundes paspauskite mygtuką ? Tai neturėtų būti sunku programuoti, bet tai, kas išdėstyta pirmiau.

Hii Bradas, taip aš noriu AutoScan sustabdyti, kai ji aptinka bet transliacija ... ir tuo pačiu metu i turėtų sugebėti rodyti stoties Freq. Galiu rodyti Freq į ekraną, tai įmanoma man, bet jūs galite man padėti su AutoScan funkcija (vadovas mane ant kad) ir rodo man, kuris FM imtuvas turi i naudoti. ačiū Nikhil

Ieškoma ant "FM imtuvas IC AutoScan" .... Tai buvo pirmasis hitu. [Url = http://cool386.tripod.com/tda7000/tda7000.html] TDA7000 FM imtuvas [/url] AutoScan funkcija galima IC. Tu turi kažką daryti su "reset", kad ji vėl skenavimas juostos pradžioje, kai ji pasiekia galutinį. Rašytojas, tai yra sena IC. Jūs greičiausiai gali rasti kitą, kuris dabartinėje gamyboje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back