FM demudulation dizainas

S

SeungminLee

Guest
Sveiki, čia. Neseniai, aš bandau sukurti FM siųstuvas ir imtuvas sistema. Siųstuvas turėtų sumažinti energijos suvartojimą, todėl aš naudoti tik VCO ir antena ir siųstuvas diapazonas yra tik pora metrų. Tačiau, projektavimas imtuvo modulis, labiausiai prekiaujama FM imtuvas modulis perduoda PC "SPI arba serijos comm. Kaip signalo noriu priemonė yra platinamas nuo 0,5 Hz iki 1 kHz, aš konvertuoti į skaitmeninį bent 4 kHz, todėl aš nusprendė samdyti išorės ADC lenta po demoduliuoti analoginis išėjimas pabaigos. Blokinė schema Noriu dizainas yra pridedamas. Kyla klausimas, čia viskas apie demoduliuoti grandinės, 1. Kaip ieškoti "Analoginis FM imtuvas modulis" dėl interneto svetaines, aš tik rasti pagrindinius FM grandinę. Ar jis veikia teisingai? Per daug triukšmo būtų didelė problema. 2. Ar yra koks nors analogas demodulating IC lustą, kuris jus vaikinai rekomenduoti? Tai pirmas kartas man dizainas FM grandines. Prašome pasidalykite savo patirtimi su manimi. Thanks for reading straipsnį ir tikiuosi viskas gerai su Jumis.

Būtų paprasčiau konvertuoti analoginį signalą į skaitmeninį, prieš perduodant jį, o ne perduoti analoginius ir skaitmeninimo po to, kai imtuvas. Tai suteiks jums geriau triukšmo imunitetą ir kad siųstuvas ir imtuvas grandinės paprastesnis. Yra daug modulių rinkoje, kuri atliks skaitmeninės srautai pakankamai greitai, ir jie yra nebrangūs ir efektyvus. Jei norite likti su esama sistema, naudokite kristalų valdomas generatorius ir amplitudės moduliuoti jį. Tai padės išlaikyti stabilų dažnį nereikia naudoti PLL. Per tokį trumpą asortimentą galite naudoti paprastą sureguliuoti grandinės ir diodas (pavyzdžiui, krištolas rinkinys) kaip imtuvas. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back