FM demoduliavimo MATLAB (PLL)

L

locchamp

Guest
Sveiki vaikinai, jūs galite man padėti aš imituoti fm sistemą čia yra kodas, žemiau aš turiu problemą dėl demoduliavimo pusėje aš bandau demoduliuoti naudojant. PLL desgning (Phase Lock Loop). Bet tai, kad suteikėte man pagaliau linijai R klaidą turi būti teigiamas skaičius, aš manau, kad savo R prašome padėti duodu [Y, FS, NBITS, renkasi] = mp3read. (Jem.mp3); Snd = Y (1 : 200,000); t = 00:01 / FS: (ilgis (SND) -1) / F; sklypas (t, Snd),;% Modultaion AC = 1; FC = 68.000; wc = 2 * pi * fc; kf = 1000; SPC = 8, R = (FK * SPK) / F; outfm = AC * cos (wc. * T + 2 * Pi * kf * cumsum (snd));% triukšmas% demoduliavimo z = ademod (FMmodcarrier, FC , fc * spc, "FM");% PLL pagrįstas FM demoduliavimo dd = dešimtinę (Z, R), tai yra problema, ją aš manau, nors jis somehting daryti su R turi būti bet idėja prašome padėti ačiū tiek

Dešimtinę funkcija Matlab sumažinti duomenų perdavimo sparta, 1 / R, todėl neigiamas R yra neteisingas

Taigi, kas yra R kaip man tai tada R atgal mwhat aš padariau, tai nėra neigiama.? Prašome padėti ir pavyzdžiai neturite PLL. Prašome Helio PSO ieško mano kodas, kas vyksta, kodėl aš geting prie paskutinės eilutės klaidą? Ačiū vaikinai

R labiausiai teigiamas sveikasis skaičius, tai yra teisingas dd = dešimtinę (Z, apvalus (R));

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back