FM antena nešiojamoji radijo ryšio įranga

R

rrodriguez

Guest
Hello, I'm looking for FM antena. Man reikia žinoti, kaip aš galiu jį atstatyti ant spausdintinės plokštės. Ačiū iš anksto.

Sunku (beveik neįmanoma) padaryti, kad ant PCB, nes bangos ilgiui. Geriausias imtuvas veiklos turėsite su su liambda / 2 arba liambda / 4 ilgio antena. Jūsų atveju, pavyzdžiui: 88MHz = liambda / 2 ~ 1,7: -? Daugelis manufactors RF IC's turi tam tikrų taikymo pažymi, su gera fono aprašymus. Kaip pavyzdį www.RFM.com ... ir daugelis kitų taip pat ... : Wink:

Jums tik reikia naudoti 5 / 8 bangos nebaigtas dėl pcb įkelti jį ir pora jis su stora ritės pasiimti sistema iš vienos sid dėl pcb į kitą {tai yra geras stsem Strojeniowy taip pat} naudoti gdo ir pritaiko jį iki galite pridėti apkrovos ritės kaip programinės įrangos Aš sutinku niekas negali būti turėjo, bet jiems Shure ji egzistuoja kaip IVE matyti daug pavyzdžių, pcb ritinius, bet ne programinę įrangą

Dėkojame visiems, bet aš norėčiau žinoti, kaip nešiojamieji radijo darbų, manau, kad ausinės yra viela naudojama kaip antena. I don t know how pajungimas.

Taip, galite naudoti ausinių's vielos kaip primityvios antena. Ryšio į imtuvas yra pagamintas lovio mažas kondensatorius (~ 10-100pF), kuri turi mažas atsparumas HF ir neduoda garso aplenkimo grandinę. Antenos yra pagaminti iš vielos's ekranavimas. Tai geriau nei jokio antena .. Geriau naudoti liambda / 4 laidų antenos elektra pratęsė ritė, jei norite, kad jis "mažas" EIRP

Hello folks: lol: Kaip jūs elektra pratęsti antenos? Norėčiau žinoti, kai dėl šio dalyko teorijos. Kur ieškoti. Ar kas nors turi bet ta tema ebook? Ačiū iš anksto. Pagarbiai,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back