Flip Flop Orcad Pspice Modeliavimas

P

paragon

Guest
Sveiki visi, Aš esu naujokas šiame forume, taip pat kaip Orcad. Aš, atlikęs keletą problemų imituojančius Flip-Flop (74LS74 Lib į psice), Važiuojant modeliavimas galiu pamatyti kintamosios skaitmeninis išėjimas iš dstm į CLK trigeris, bet, kai stebėti DQ ir QBar trigeris visi Matau, yra trys raudonos plokščios linijos, ty be skaitmeninės produkcijos. Jei kas nors galėtų padėti paaiškinti, kaip tai įgyvendinti arba net atkreipti man gera pamoka / gidas, kuris būtų puiku kaip aš googled tai į mirties ;-) I pirko knygas Orcad, iš "Amazon", bet laukiu pristatymo. Galiu įdėti dvi nuotraukas, vieną gaudymo ir ocilloscope (PSPICE modeliavimas)
25_1170946634.jpg
75_1170946111.jpg
TIA SRG

Pateikite elektros energijos tiekimą ir sutrinti ir duoti D VDD ir pamatyti, produkcija ir išvesties failą, jis turės aiškią klaidos pranešimą

Sveiki, aš taip pat susiduria su ta pačia problema, vis tiesias linijas. Manau, ir turi būti baigta analizuoti išėjimus, Ar kas nors gali man padėti .. Ačiū iš anksto

FF būklė nėra žinoma, nes ne pradinė sąlyga arba iš naujo signalas.

turite nustatyti pradinę būseną analizės skyriai flipflops -> Setup -> Skaitmeniniai Setup galite pamatyti FlipFlop Inicializacijos pažymėtą Visa X. Keisti vertę visoms 0 arba visus 1 ir pamatyti, jei dabar galite imituoti jį.

Aiškus ir iš anksto turėtų būti didelis, jei norite laikrodis jį. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back