Flash atminties dizainas

S

sastromuni

Guest
Man reikia pagalbos su flash atminties dizainas

Šiuo metu jiems įstrigo dėl to, kaip paskirstyti Hi įtampos ir neigiamos įtampos susidarančių mokestis siurbliai su wordlines, o ne pavers tranzistoriai klasifikacija.

kas nors turi kokių nors idėjų, kaip tai padaryti?

ačiū

Labas
Manau donot turėti neigiamos įtampos blykstę.
Mes nuoroda įtampa tada neigiama įtampa reiškia mažesnes, kad ši nuoroda. (Tarkime, ref-=- 1 ref = 1,5 ji tapo-ref = 0.5)
jei aš noriu paaiškinti, kad jums kita forma, nuoroda yra virtualus žemės.

Bye

mes naudojame lygis perjungimo grandinė padidinti vartų valdymo ir triviečiai bei N-prietaisas perduoti neigiamas įtampos flash atminties.

labas
tai turi naudoti trigubo pat procesas perduoti neigiamos įtampos?mes galime tiesiog naudokite PVO prietaisas perduoti neigiamą įtampą?
žinau, kad PVO prietaisas nėra gerai einanti neigiamą įtampą, tačiau tai, kas juos naudoti pasekmė?Pavyzdžiui, jei aš naudoju 0,18 um procesą ir bandykite praeiti-12V naudojant PVO, kas praėjo išėjimo įtampa?

Ačiū:)

Flash atmintis dizaineris,
Būtų puiku, jei galėtumėte pasidalinti jums Tinka projektuojant atminties schema (dekoderį, vairuotojas ir tt)
ir kas procesas naudojate (standartinis CMOS ar HVCMOS?)

Nesu labai gerai susipažinęs su Flash Memory dizainas, tačiau fllowing du patarimai gali padėti jums
Vienas iš jų yra MOS skilimo įtampa yra susiję su įtampos skirtumą tarp dviejų terminalų tranzistorius, tai tik įsitikinkite, kad įtampa skirtumas du terminalai, bet ne didesnė kaip didžiausios skilimo įtampa.
Kitas naudojasi apvalios formos vartų dizainas gali pagerinti vartai skilimo įtampa.

tikimės, kad šie padėtų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back