Fix kablelio aritmetiką

S

sheikh

Guest
Sveiki Gerbiamieji aš noriu naudoti tam tikrus aritmetinius veiksmus, pavyzdžiui, (+ _ *) mano konstrukcijos. Dizainas yra fix taškas. Gal galėtumėte man pasakyti, Jei aš naudoju (+, _ *) simboliai mano VHDL kodą, tai sintetinti teisingai, ar ne? Ar man reikia sukurti vienetų (n_bit pilnas padidinimas, pavyzdžiui), tada rašyti kodą struktūriškai. (Mano, kad tai, kad aš ne paleisti kodavimo, nes aš nesu įsitikinęs, apie tikrąjį kelią) mano, Mostafa

[Color = "# FF0000"] + - * [/color] synthesizable - spektaklis tarp vieno prietaiso į kitą gali skirtis, dėl faktinio įgyvendinimo sintezės įrankis, skirtingos architektūros ir dėl silicio mirti "atsparūs" loginių komponentų ... Skyrius tačiau yra synthesizable konstantų ir 2 ^ n numerių tik ... jūs turite pastatyti savo logiką, jei norite padaryti padalijimo

Shaiko Ačiū Gerbiamieji Ar galite man papasakoti, kurių vienas yra geriau dizainui? 1_ naudojant struktūrinius kodavimas. 2_ naudoti simbolius (Aš turiu galvoje, naudojant "+", o ne angis vieneto) Ačiū iš anksto Mostafa

Nebent jūs reikalaujama naudoti tam tikras logikos komponentų, kurie gali būti neprieinami su reguliariais aritmetinių operatorių - Matau, nėra prasmės pasinaudoti struktūriniais kodavimas. [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] Dar daugiau, VHDL suteikia jums puikų įrankį (funkcijas), įgyvendinti bet kokią gryno Combinatorial logika be todėl į struktūrinius kodavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back