Firmware įkelti į ethernet prietaisas

T

technik

Guest
Man buvo įdomu, kokius metodus ar įmonės naudoja įkelti firmware į savo ethernet produktą pirmą kartą gamybos metu.Pavyzdžiui, aš turiu tinklas saugojimo įrenginys, kurio firmware gavo sugadinta, o pereiti prie naujos programinės įrangos išleidimo.Dabar aš negaliu prisijungti įmontuotu puslapyje ir todėl negali įkelti atnaujinti.

Yra tam tikra vidaus jungtis (JTAG ar kitais PMS) už inital mirksi, bet nemanau, kad galima naudoti.Ar yra koks nors kitas būdas, norint prisijungti prie šio įrenginio (USB, eilės ...)?Kas prietaisas, kad?

meax98

Tai L1nksys N Pelkė 2 - tinklo saugykla nuorodą.It runs Linux Samba serverio.Ji turi serial port pin trinkelės ant PCB, nors nėra JUNGTIS prilituotos.Aš galiu litavimo jungtis ir padėkite RS-232 lygio keitiklis lustą prijungtas prie uosto szeregowego kompiuterio.Bet ką daryti po to.I dont know.

Aš paprastai šį mano dizainą, taip pat kitų įterptųjų sistemų projektuotojų.Aš įterpti derinimo paslaugų uoste laive, kuris naudoja nestandartiniu protokolo, ir programa, kuri naudoja, kad uostas nėra paskirstytos vartotojams, ji skirta tik aptarnaujančiam personalui.Taigi, jei jūs negalite gauti iš gamintojo paraiškos skirtos sąsaja su uoste, Aš bijau savo galimybių ką nors padaryti su uosto yra tikrai nedidelis.Kita galimybė būtų ekstrakto vidaus flash prietaiso ir flash su turiniu yra vienodi, tačiau darbo prietaisu (arba dvejetainis failo, jei ji), naudojant programuotojas.Šis metodas veikia daugumoje atvejų.Jūsų nepasisekimas būtų flash atminties į BGA pakuotėje .....

/ pisoiu

Taip, ką pisoiu sako tiesą.Aš šį kartus su SCSI kortelės (blogai uždėtinį firmware). Pliūpsnio buvo PLCC paketas, btw.Bet tai buvo lengva gauti firmware šią kortelę.Rasti panašių darbo prietaiso?Gal galima rasti. Bin failus internete?Šis dviejų idėjų turėtų dirbti.
Apie serial port: net jei litavimo jungtis ir konverteris lustą, aš nemanau, kad firmware yra tvarkyklė nuosekliojo ryšio.Taigi, rasti darbo įrenginių arba. Bin failus.

linkėjimai

meax98

Mūsų produktai yra atminties sujungtas su mikroprocesoriais ar DSP.Mikroprocesorius / DSP yra JTAG.Po surinkimo, flash tuščias, kad laive yra kurčnebyliams.Aš parašė Windows programą, kuri naudoja JTAG į kraipymas mikroprocesorių / DSP smeigtukai, todėl ją parašyti nedidelę Bootstrap Krautuvo į Flash.Kai aš anuliuoti tarybos, Bootstrap Krautuvo eina ir ima didelis firmware per kitas uostas.

Aš ne išbandyti šį produktą, bet tai atrodo naudinga:
http://www.universalscan.com/

Ieškokite šios:
http://www.ocdemon.net/flash_prog.htm
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=57345

Mūsų sprendimas yra runing mini programą pirmiausia.Tada mini programą atsisiųsti branduolys failą RAM per Ethernet port.Galiausiai, programa parašyti branduolys failą į migają PCB lenta.

Labas
Yra įvairių būdų, kuriais aparatinę gali būti programuojamas
Kaip diskusijų vyksta čia,
1) "Flash"
2) JTAG
3) Išorės buvimo laiko
4) Ethernet
5) Greitojo IO
ir tt
bet jums reikia kuri būdu programa yra3)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back