Filter

H

headman333

Guest
Does anybody zbudowałem išbandyti grandynai filtravimo balso?

Geriausia yra aktyvus.Kelios bendrovės, kurios leistų op amperų laisvai projektavimo programas.

Ką norėtumėte daryti?
Odfiltruj fono triukšmą, todėl balsas yra 300Hz iki 3kHz jie garso straszne kaip telefonu?

Sir.Thanks Jūsų atsakymas
Iš tikrųjų aš projektavimas mikrofonas anksto amp tinka studija įrašymo.
I'm looking for žymiai geriau filtras grandynai šio projekto.

headman333 rašė:..................

I'm looking for žymiai geriau filtras grandynai šio projekto.

headman333

i fidelium skaitmeninis filtras gali padėti ir daugiau
I know ur nesiruošia naudoti DSP viduje gimęs grandinės, bet manau, ir gali padaryti reikiamus tvarkymo kompiuteriu pusės, geriau negu, kad yra naudoti DSP.

taip, ir tiesiog mažai Filtras į signalo išeina iš pagrindinio mikrofono grandinę.į resultants bus atrinkti A / D ir tada DSP užduoties pradžios.ten ir gali padaryti labai daug atranka.Pavyzdžiui elipsinės IIR filtro is so nice.ji gali daryti didelį darbą ir vartoja labai mažai gimęs išteklių sistemos

sėkmės

A įrašų studijoje ir elektroninių stiprintuvų privalo būti ramus.Tada nėra nieko filtruoti.

Thanks a lot guys!
vienas iš mano Specifikacijos yra naudoti kompiuterio įrašymo ir vienas iš mano apribojimai yra sukurti nebrangias audio mixer atlieka lygi arba didesnė nei tradicinių įrašų studijoje.Po 3 minutes:Thanks a lot mami_hacky!

Tačiau, ką reiškia tvarkymo vnt pusės, ir jūs turite turima ir išbandyta grandinė už elipsinės IIR filtrą?

headman333 rašė:

Does anybody zbudowałem išbandyti grandynai filtravimo balso?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back