Filosofinis klausimas apie MOP tranzistorius

S

sharas

Guest
Kas leidžia, osfet išplėsti?

Žinau, visi mažo signalo pelnas ir tt lygtis, bet aš vis dar ne iki galo suprasti fizikinius reiškinius ir tranzistorius leidžia amlifying įėjimo signalo?

Tuo pačiu klausimu taip pat svarbu BJT.Norėčiau ralio patinka skaityti jūsų mintis šiuo klausimu.

Žr prašymą dėl tinkamų vartai įtampos MOSFET, palyginti su slenksčio įtampa MOS, šiuo metu pradeda didinti ir taip stiprinimas vyksta.

Turėtų būti įvesti ne vartai, kuri kontroliuoja srovė, tekanti per iš Drenažo kanalas šaltinį.Su į vartus įtampos padidėjimas, kanalas bus didesnis, dėl didesnių einamųjų disko.Nuo tranzistorius lygtis, jūs pastebėsite, kad į vartus įtampos padidėjimas bus nutekėjimas dabartinis padidėjimas, todėl stiprinimas yra įmanoma.Tai yra mano imtis.

Elektrinis laukas, kuris kreipėsi į vartų carefuly priedais ir pasirinko soure / nutekėjimo silicio sluoksnio (-ių) priežasties Elektrinės savybės tinkamai legiruoti silicį pakeisti truputį.Nekilnojamojo fizika už šių sąveikos būdu už mane, bet aš norėčiau galvoti apie jį išilgai linijos taip, žmogus gali "jaustis" statinio lauko apie kažką panašaus Vandegraf generatorius.Kai taikomas įtampos net santykinai dideli atstumai baigiasi teikia daug "jausmo" dėl medžiagų reakcija, kurios gamina labai stiprinimas.Jei Vandegraph generatorius taikoma įtampa sukelia žmonių plaukų atsistoti ant galo ir atstumti vienas kitą, kuri suteikia mums trumpą laiką atveju ne mažiau kaip natūralus jausmas stiprus elektriniai laukai.Elektronų ir medžiagos sąveikos MOSFET ar panašų įtaisą, yra tylūs, šiek tiek sudėtingesnis nei tas, bet ji padeda man galvoti apie tai, kaip paprasta statinio elektros lauko poveikį, poveikis tik su priedais, silicio daug sudėtingesnis būdais.

Hi ~ ~

Kai MOSFET darbų soties regione, ji veikia kaip srovės šaltinio.Tada, jei galite pridėti rezistorius nutekėjimo tada, įtampos kritimas pasirodys nutekėjimo.Jei taikoma kai AC signalas taip pat DC lygio vartų, AC komponento išleidimo įtampa bus rodomas didesnis nei kintamosios srovės komponento vartai įtampos.

Bye ~ ~

Vairo naudoja šį principą: mažas signalas yra naudojami siekiant kontroliuoti didelį einamosios šaltinį.

Vairo nepasitaiko žodžiais "auga" ir "plėsti".Ji atsiranda kontroliuojamos apribojimas maitinimo šaltinis.

Tai priežastis, kodėl Vakuuminių vamzdžių, taip pat vadinama "sklendės".

Faktiškai prietaisai sustiprinti signalą tik apribojus įtampos ir srovių iki tam tikros ribos, remiantis sąnaudų ir tokiu būdu atkreipti apkrovos galia nuo elektros tiekimą.

Ką aš žinau, yra vienintelė priežastis, dėl stiprinimas bet prietaisas yra DC poslinkis ... mes visi žinome, kad energija negali būti sukurta ar distroyed ..
Taigi, jei įtampa pasireiškia išplėstos į VPS, tada dabartinė vertė sumažės .. tai dabartinės ir energija tiekiama NS poslinkis bus tik priežastis stiprinimas sumažėjo ...

Tiesiog manau, kad galite kontroliuoti iš šaltinio srovės nutekėjimas keičiant į vartus įtampa.Sakykime, kad vartai įtampa pasikeitė 0-1 V, ir dėl nutekėjimo ir šaltinis šiuo metu pokytis bus lygus naudos, kad kiekvienas nedidelius pakeitimus dėl vartai, didelių pokyčių nutekėjimo į šaltinį atitiks šis.

Feel free to teisingai suprantu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back