Fiber Optic, CCTV ryšys

D

Danesh

Guest
Hi there,

Norėčiau sužinoti ar yra bet netoli Circuit TV ryšio conected naudojant Fiber Optic, tai rentabilios negu conection naudojate laidus?

tai kas nors turi informacijos apie FTTH?

ačiū

linkėjimai
Danesh

Hi Danesh

Fiber Optic yra brangūs, palyginti su bendraašius viela pvz.Iš kokios šalies esate?
JAV pigūs bendraašius (jie pirkti pigius) kabelis turi kabelinės televizijos signalus apie tegul sako: 20 skirtingų apartamentų nedidelis pastatas.Aš niekada manau visi mato tuos pačius TV kanalų pamiršti apie pay-per-view ir kitos privilegijos ir kabelinė televizija.

Jei jie neturi paveikslėlio, norėdami paveikslėlį televizija, nes tai jie turi tokias pačias viela, klausimas, kuris reikštų, kad pigios bendraašius kabelius aš kalbu galima už 20 TV signalų jų tinkamą kodavimo / suspaudimo schemas / moduliacija ir tt .

), kokiu mastu ir b) kiek signalus jums atliks šią pluošto arba bendraašius kabelius šiame CCTV tinklas?

Jei turite šio vaizdo stebėjimo tinklo didelis atstumas (kurio aš abejoti jį CCTV) arba apie 50 signalų iš ten eiti optinių skaidulų.Jei tai 10-20 signalus tada pigūs bendraašius kabelius atliks darbą bauda taip pat.

Tikiuosi, jo padeda.

Šis klausimas yra gana sudėtingas.
Mažose intallations beveik 100% współosiowy kabeliu.

can be used as receiver.

Tai yra normalus AM moduliavimo vaizdo signalas ir su dauguma kabeliai (RG-6, RG-58, RG-59 ...) J. galima įdėti tiek daug TV kanalų (VHF. .. UHF), kiek norite ... normalus TV, VCR,
gali būti naudojami kaip imtuvas.

Nemažai pramonės įrenginių naudojimo optinių (single core arba Multi-core) į transmitt vaizdo signalus (duomenų arba garso) ilgą distancies arba triukšmingoje aplinkoje.

to transmit video.

Šiuo atveju vaizdo signalas yra FM moduliacijos ir jums reikia siųstuvo ir imtuvo pora
perduoti vaizdo.Tai yra brangesnis, bet moka-off, kaip vaizdo kokybė yra geresnė, nepriklausomai nuo atstumo ar electromagnetical interfirence.

Daugeliu atvejų kainą nustato, kokios rūšies perdavimas naudojamas ir daugeliu atvejų kabelis dar labiau ekonomiškai efektyvi.

Thanx Gerbiami IanP už svarbią informaciją apie kabelių tipai.

Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back