FET vartų pavaros

N

niks

Guest
Labas,

Aš projektavimas 12V iki 5V sinchroninio buck converter.Man reikia dizaino vartų pavaros perjungimo MOSFET.Dėl sąnaudų ir dizainas apribojimų I can't use rinkos prieinama vartų pavaros mikroschemos.Man reikia sukurti atskirą vartų pavaros grandinė.

Ar kas nors man padėti kurti patys?Bandžiau naudojant push-pull bet kuriomis susiduria kai kurios su ja klausimai.

Thanks in advance

niks rašė:

Labas,Aš projektavimas 12V iki 5V sinchroninio buck converter.
Man reikia dizaino vartų pavaros perjungimo MOSFET.
Dėl sąnaudų ir dizainas apribojimų I can't use rinkos prieinama vartų pavaros mikroschemos.
Man reikia sukurti atskirą vartų pavaros grandinė.Ar kas nors man padėti kurti patys?
Bandžiau naudojant push-pull bet kuriomis susiduria kai kurios su ja klausimai.Thanks in advance

Raskite grandinė ir imituoti signalo.Turiu simulatd naudojant TINA PRO "TI.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Pl.parašyti jūsų problemos susiduria su šios schemos, kad man gali padėti.

@ Niks,

Jūsų schemos bendru atskaitos tašku T2's spinduolis ir T4 yra kolektorius yra prijungtas iki T1's nutekėjimo, tai ne problema?Manau, kad bendru atskaitos tašku turėtų eiti (neigiamas) žemės, tiesa?Ir D1 diodas tipo 1N4001 nėra laimė, tai yra žemo dažnio (ne visi greitai Switcher) tipo, naudokite čia Šotkio tipo ar bent jau su max apie šimtą Viena dalis milijardinės sekundės atvirkštinės atkūrimo laikas tipo.

Beje, jei reikia tekstą projektavimas syncronous Buck konverteris, jūs tikrai galite konstatuoti, kad, naudojantis paieškos varikliai ar vadovėlių.

unkarc

Išėjimo signalo nuo Push-Pull nėra švarus signalo.kai vietoj kvadratinių impulso i vietas gauti smaigalys.Patikrinkite signalo pridedamas su schemos.

Kadangi tai FET vairuoti Buck reguliatorius, traukės turi būti prijungtas tarp vartų ir indukcinės-FET sankirtoje.Komponentai, naudojami schemos yra tik modeliavimo tikslas.

Turiu sinchroninio Buck reguliatorius nuo 12 iki 5V.Kaip aš galiu vairuoti Pagrindinis perjungimas FET?

@ Niks,

Prašome pabandyti suprasti šių veiksmų:

Jūsų schemos, jeigu mes manome, yra 5 V į išvesties duomenų, MOSFET T3 visada buvo atviros, nes kuo žemesniu įtampos išėjimo iš T2-T4 bendras emmiter produkcija bus taip pat prie 5 V tuo atveju, OK?Sutinku su šia?

Taigi, negali būti 5 V išėjimo T3, nes visada buvo atviros, todėl jos nutekėjimo šaltinio maža varža būtų vartoti, bet ir visoms išėjimo įtampa, ok?Sutinkate?(Čia manau riba įtampa (V studijų) ir T3 yra tarp 3-4 V ir manau -3 iki-4V slenksčio įtampa esant T1 too.)

Jei turite prisijungti T2's spinduolis ir T4 yra kolektorius į žemę (savo neigiamas įvesties / išvesties viela), tada galima išėjimo įtampą nuo T2-T4 bendro teršėjų galės sūpynės iš arti nulio netoli 12 V už neigiamas įžeminimas, ok?Sutinkate?

O jei turite 50% duty cycle keturbriauniais T2's bazės įvedimo, po 6 V, atrodo ne produkciją (atsižvelgiant į neigiamas įžeminimas) theorytically dėl lengvųjų krovinių ir du MOSFETs būtų pakeisti taip:

- jei srovės galia yra beveik visiškai iš T2-T4 teršėjus į MOSFETs vartai (ty pilnai atlieka T4), P Channel T1 atsidaro ir mokesčių srovės ir L1 lygių darbuotojams.N kanalo T3 yra uždaryta šiame keitimo etapas.

- jei srovės galia yra netoli 12 V nuo T2-T4 teršėjus į MOSFETs vartai (ty pilnai atlieka T2) T1 išsijungia ir T3 jungikliai todėl mano dabartinis nuo L1.
Iš tiesų, T3 vaidmuo yra pagerinti ištaisyti efektyvumą, be T3 nuo L1 dabartinis šio keitimo etapas bus priimtas per diodas D1 anyway, konverteris veiks be T3!(Priežasties ji galėtų padidinti veiksmingumą, kad, kai jis yra çjungtas, įtampos kritimą tarp jos nutekėjimo šaltinio varža (RDSon) yra daug mažesnis nei bet diodas).

Tai kaip tai konverteris turėtų veikti, bent jau šį, kaip aš manau, kad veiktų principas.Štai kodėl aš siūlo pakeisti savo schemas mano pirmoji post jums.Tai dabar reiškia, kad jūs turite tinkamą vairuoti grandinę įjungti savo pagrindinius FET.

Jeigu Jūs nesutinkate su bet kuria iš pirmiau racionaliai pagrįsti, nurodykite, / Koks jūsų problemas.Aš pakviesti bet čia norėdami pakomentuoti šią konverteris operacijos.

unkarcParašytas po 28 minučių:mad: Nickas,

Kai daugiau komentarų:

Kurdami TIK vairuoti grandinė jūsų grandinė simuliatorius, pirmiausia įsitikinkite, kad turite įtraukti šiuos komponentus:
du vienas PNP ir NPN Rectifier, R2 = 1K ir svarbiausių 200 omų rezistorius tarp emiterio produkcijos ir 12 V!Ir patikrinkite sritį, kad du teršėjus Išėjimo taškas įtampos pokyčių nuo maždaug 0,2 V iki 11,8 V, atsižvelgiant į neigiamas įžeminimas, OK?Tai įmanoma, reikia šiek tiek pakeisti pirmiau minėtų dviejų varžų verčių pasiekti lengviau beveik visas 12V Output Swing prie bendro teršėjų atžvilgiu neigiamas įžeminimas.
Be šios produkcijos sūpynės, jūs negalite padaryti Buck konverteris kada.Ir, žinoma, prijunkite pirmą T2 (kairėje) tranzistorius yra emitentas ir T4's kolektorius į neigiamas polius pirkimo 12V!(Beje turite dvi T2 tranzistoriai ir du varžai R2, tai ne pasisekė, kai kalbama apie, kuri yra kuri).Ir kai tai yra ok, tada galima toliau plėtoti tik nuo keitiklio komponentai simuliatorius pailsėti ir pamatyti rezultatus.

unkarc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back