ferito transformatorius dizaino detalėmis

V

vidya.m

Guest
gali u pls suteikti man informaciją ferrite core transformatorių dizainas naudojami flyback keitiklio

Kiekviena įmonė kiekvieną prekės ženklą, kiekvienas modelis turi savo likvidavimo detales. Kokių nors būdų, galite išbandyti šį .... vėjo 30 sūkių 20 SWG 33 SWG į Papildomąjį pirminių ir 1000 sūkių. Thaz tai ... Cheers: D: D

[Quote = vidya.m] gali u pls suteikti man informaciją ferrite core transformatorių flyback keitiklio naudojamo projektą [/quote] Jūs turite būti konkrečios informacijos apie AC / DC, galios ir įtampos IN / OUT. Keith

Jei jūs nežinote, ką you'r daro, aš primygtinai rekomenduojame * ne * tai, ką "pranam77", - sakė.

turite pateikti voltų įvesties, išvesties Volt, išvesties srovę ir Veikimo dažnis kurti transformatorius

Hi vidya.m, Patikrinkite pls "Pi Expert projektavimo programinės įrangos" _ galite apskaičiuoti labai gerą savo ferito transformatoriai su juo :) ... Jos nemokamai atsisiųsti. W * w.powerint.com / Dizainas-parama / pi-ekspertas projektavimo programinės įrangos, K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back