Feko Suite 4,2

bangos maniakas rašė:

Gerbiami Feko_user,Ar galite parengti feko / CG kortelė atžvilgiu.
Ar tai rūšies aparatūros paspartinti?
Jei taip, tai kodėl turėtų būti įmanoma konvergencijos problemą?Ačiū

Oi!Aš ėmėsi CG kortelė kompiuterinės grafikos kortelės.Taip yra todėl, kad neseniai buvo didėjantis susidomėjimas naudojant kompiuterį greitintuvo lentų, tokių kaip nuo NVIDIA ir ATI, inžinerinių / mokslo modeliavimas.

bangos maniakas rašė:

Oi!
Aš ėmėsi CG kortelė kompiuterinės grafikos kortelės.
Taip yra todėl, kad neseniai buvo didėjantis susidomėjimas naudojant kompiuterį greitintuvo lentų, tokių kaip nuo NVIDIA ir ATI, inžinerinių / mokslo modeliavimas.

Kaip programinės įrangos, taip.Yra daug grupių, visame pasaulyje darbo su tema, pavyzdžiui, Stanfordo universiteto.Jie C kompiliatorių, kad.Kiek aš atsimenu, tai nemokama ir d / l.Atrodo, kad bent du ar tris kartus padidinti skaičiavimo galia, palyginti su naujausias versijas P4 galima gauti.Just google it, ty grafinės kortelės mokslo inžinerijos ...

BTW, neseniai bendrovė sukūrė FDTD priemonė su FPGA greitintuvo.WOW, labai greitai.I'll nurodyti savo nuorodą.

Čia yra adresas, įmonės, kuri sukūrė 3D FDTD įrankis su FPGA greitintuvo:
http://www.emphotonics.com

Sveiki visi,

Esu naujas Feko ir atrodo tai teisę grupės ppl prašyti:

Kaip nustatyti paprastą Gulintis toje pat plokštumoje bangolaidžio struktūrą Feko?Be to, nėra jokių būdu perkelti atskaitos plokštumos į CPW struktūrą?

Max dr_em,

ne GND plokštumos bendro Planar bangolaidžio, papildomą pranašumą pratęsimo metu kūdikį / uosto vietą, naudojant ae kortelė centras dirigentas ir pridėti ae šaltinis pusėje dirigentas, pašarų tarp etikečių koreguoti etapo centro dirigentas turi būti 180 skirtumą iki dviejų šoninių coductors (GND).

Hope this helps.

Į sveikatą,
Element7k

dr_em rašė:

Sveiki visi,Esu naujas Feko ir atrodo tai teisę grupės ppl prašyti:Kaip nustatyti paprastą Gulintis toje pat plokštumoje bangolaidžio struktūrą Feko?
Be to, nėra jokių būdu perkelti atskaitos plokštumos į CPW struktūrą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back