Fazių skirtumas visiškai Diferencialinė Opamp?

A

aku100

Guest
Analizuojant fazės skirtumo visiškai Diferencialinė Opamp aš susipainiojo, kuri atvirojo kontūro įgyti turėčiau naudoti: Ao skirt = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) arba Ao = voutp / (vinp-vinm)? Neturi stabilumo būti nepriklausomai nuo to, mes naudojame vieno cokolio arba diferencialas produkcija?

Manau, jūs turėtumėte naudoti: Ao skirt = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) taip pat galite naudoti vieno cokolio įgyti voutp / vinp

[Quote = aku100] Analizuojant fazės skirtumo visiškai Diferencialinė Opamp aš susipainiojo, kuri atvirojo kontūro įgyti turėčiau naudoti: Ao skirt = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) arba Ao = voutp / (vinp-vinm )? Neturi stabilumo būti nepriklausomai nuo to, mes naudojame vieno cokolio arba diferencialas produkcija? [/Quote] Jūs SHD naudoti Ao skirt = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) išbandyti anksčiau, paskleista skirt stiprintuvą PM, turite pertrauka nuo 2 punktų linijos differetially nuo pat kūrimo etape, kad pasakyti vout1 ir vout2. Tada įdėkite 2 viduryje įsiveržė už vout1 ir vou2 .. Vienas viduryje įsiveržė gavo ac = 1 ir kita ac = 0. U tik priemonė gauti ir fazės diffrentially ir u turi gauti PM. Žinoma, jūs naudoti Cadence, gavo daugiau paprasčiausias būdas matuoti PM diferencijuotai, bet aš ne tai, kad dar. Tikiuosi, kad tai padės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back