fazės matrica antenos

G

guytoub

Guest
hi everybody!

Aš mėginu pastatytas fazės matrica MicroStrip antenos ne 2,45 Ghz su keturiais elementais.
su desing daroma su IE3D ir aš norėčiau žinoti, kaip ir galima apskaičiuoti tiekimo linijoje turi Z 50Ω.

Thanks a lot
[/ b]

Tai priklauso nuo rūšies pašarų jūs naudojate.

Jei žinote impedancja įvesties lopai, galite imituoti pašarų su įvairaus pločio ir magistralė gauti 50 ohm į pašarų sąnaudos.

nuspręsti, kokios rūšies pašarų tinklo, kurį norite naudoti (pvz., įmonių pašarų).Tada pakeisti pleistras antena lygiaverčio rezistorius (nuo norite apskaičiuoti tik grąžinimo nuostolių).Ar modeliavimo IE3D (arba ADS impulso) gauti įvesties varža ne sąnaudų.Pakeisti plotis, magistralė, kol gausite 50 ohm.Kartais su vienu storio linijos, tai sunku pasiekti norimo rezultato.Tokiu atveju jums reikia naudoti ketvirčio bangos transformatorius.Galiausiai pakeisti rezistorių su lopai baigti savo dizainą.

Dėkojame už Jūsų atsakymą.

1 °) problema rasti tinkamą impedancja įvesties pakeitimą; aš manau, tai ne, turi geras būdas su IE3D.

2 °) mano pleistras, ir rado impedancja įvesties 217Ω ir aš norėčiau žinoti, jei aš naudoju vieną magistralė gauti 50Ω (ir su iš magistralė yra dvi mažos) arba, jei i naudoti kateris banga liniją?

atveju ir naudojant vieną magistralė būtina turėti ilgis λ / 2 mano magistralė?Jei turite vadovą ar pavyzdžių bus gerai.

Thanks a lot.

Kaip pasakyta anksčiau, impedancja įvesties jūsų masyvas priklauso nuo šėrimo tipas, kurį naudojate.Jūsų atveju, jei ją galima naudoti įmonių pašarų jūsų sistemoje, jūs gausite impedancja įvesties beveik 50 ohm Manau (nuo 4 elementai su 217 Ohm kiekvienas).

Microstip antenos Bahl ir BHATIA yra gera knyga jūsų nuoroda.

guytoub rašė:

hi everybody!I'm trying to pastatė etapas masyvas MicroStrip antenos ne 2,45 Ghz su keturiais elementais.

su desing daroma su IE3D ir aš norėčiau žinoti, kaip ir galima apskaičiuoti tiekimo linijoje turi Z 50Ω.Thanks a lot

[/ b]

I'm a pradedantiesiems taip, i dizaino vienas pleistras yra po to, kai tik yra pabandyti padaryti masyvo.

I've got Linecalc arba appcad apskaičiuoti feedlie bet mano problema, kaip nustatyti impedanso antenos ne F0.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back