failą shareing programų yra nelegalios?

J

JoeTB

Guest
yra, pavyzdžiui, LimeWire ir arais programas, kurios leidžia atviro failą shareing nelegalių ... Girdėjau, kad jie yra, ir kad ten ne iš skirtingų ir man buvo įdomu

Tiesą sakant, ši tema yra šiek tiek klaidina. Jie yra neteisėtas ta prasme, kad asmens akcijų, muzikos, programinės įrangos ir tt taigi neteisėtų kopijų žmonių visame pasaulyje. Tačiau tie, kurie sako, kad tai yra teisėta pasakyti, kad kai asmuo perka kažką (specialiai muzikos, o ne programinė įranga), tada jis dalijasi su savo draugais, šeimos ir kitų žmonių. Taigi, jie sako, kad šis keitimasis yra taip pat, kaip kad. (Tai nėra nelegalu skolinti savo kompaktinius diskus, kad pirkote savo draugų ir kitų peopl.) Taigi dalijimasis tinkle kitą tos formos. Bet aš asmeniškai manau, kad tai yra neteisėta. Bendras pirkinius keletą žmonių (draugų, šeimos ir tt) yra skirtingas dalykas. Dalytis su visu pasauliu yra tikrai piratavimo ir nelegalios. Tikimės, kad Jūs gaunate tašką.

todėl, jei policijos pareigūnas atėjo į mano namus, pamatė failą shareing programa mano kompiuteryje, tada aš norėčiau būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už piratavimą?

[Quote = JoeTB], jei policijos pareigūnas atėjo į mano namus, pamatė failą shareing programa mano kompiuteryje, tada aš norėčiau būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už piratavimą? [/Quote] Ne tikrai. Jie negali

Nėra tokios teisės, bet nors vietoje jie gali suimti be jokios priežasties

[Quote = agent_009] Tai priklauso nuo jūsų šalies įstatymus. [/Quote] Manau, kad tas pats

[Quote = edaguy69] Yra toks įstatymas, bet kai jie gali suimti jums jokios priežasties [/quote] Sutinku, yra daug vietų, į šį pasaulį, kur galite gauti areštuotas jokios priežasties:) kai i minėtų įstatymų šalies reiškė piratavimo įstatymų. Aš žinau, tu negali būti suimtas naudojant failų mainų programa,.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back