J
JAVERIA EJAZ
Guest
Sveiki, Mes sukūrėme etapais masyvas mikrojuostelinių pleistras antena elektroninių šviesos stiprintuvas, kurioje mes turime imituoti skaitmeniniu įjungtas linijos tipą fazės keitikliai ir fazės pokytis tarp spinduliavimo visų elementų ir fiksuoto pelno C klasės stiprintuvai variacijos svertinis amplitudės kiekvienam elementui. 1 uždavinys: Taip pat turiu parašyti etapais masyvas mikrojuostelinių pleistras elementas, kuriuose vienas pleistras elementas buvo sukurtas naudojant perdavimo linijos modelis ir mikrojuostelinių pašarų linijos metodas skyriuje. Tiesą sakant, man reikia popieriaus, straipsnį ar pamoka su kurios pagalba galiu rašyti etapais masyvas mikrojuostelinių pleistras maitina galios daliklis tinklą Įmonių būdu skyrius idėja. Visi modeliavimas buvo padaryta oh HFSS. Aš taip pat reikia šiek tiek naudingos medžiagos apie galios daliklis TINKLO parašyti gana išsamiai apie jį. 2 uždavinys: Kitas mūsų žingsnis yra parašyti projekto disertaciją šiam tikslui man reikia teorijos medžiaga rašyti atskiri skyriai stiprintuvams ir fazės keitikliai. Straipsnį arba samouczku jūs, žmonės, siųsti turi būti stiprintuvų ir fazės keitikliai paaiškinimą dėl fazės ir amplitudės kitimo mikrojuostelinių pleistras masyvo. Bet kurio pagalba galiu gauti idėja parašyti šiuose skyriuose tiksliai ir tiksliai Bet vienas popieriaus gali man padėti, prašau, būsiu labai dėkinga jums, kaip turiu pateikti savo disertaciją pirmadienis.