Erzina "įsigyjanti Network Address" pranešimą

F

fullforce

Guest
Hi guys, pirmą kartą susidūrė su šia problema, i suformatuoti mašinos ir įdiegta Windows iš naujo. Maniau, kad bus, bet tik kitą dieną, kai aš darau kai mano mašina priežiūra be pridedant arba pašalinant bet kokia aparatinės įrangos, kai i įterpė tinklo plokštę jis atnešė "įgyjančioji tinklo adresas" pranešimas, kuris po kažkada ji duoda pop -up, kad jis yra sujungtas, bet į tinklo ryšio piktograma rodo, kad ji vis dar "įgyjančioji tinklo adresas". Aš bandė įdiegti naują OS, todėl prašome vaikinai pagalbos, ką aš galiu padaryti "JavaScript":? Jaustukas (': cry:) i jus patikinti, jos nieko daryti, nes jos tik LAN su DHCP serverio

ieško kai vienas IP adresas, kai DHCP serveris dėl neto. , jei jūs naudojate statinis IP adresas, tada eikite savybės -> TCP / IP skirsnyje ir priskirti statinį IP adresą. atskira mašina 192.168.0.1 būtų pakankamai gera. reinvynis

Thanks a lot kablys, i manė, kad galimybe ir ji iš tiesų veikia, bet visos mašinos yra prijungtas naudojant DHCP ir jeigu aš įdėti savo IP adresą, nežinodamas faktinį kitų kompiuterio IP adresas gali atjungti mane nuo mano tinklo (ty tinklo kad yra prijungti kitų kompiuterių::)

DHCP serverio darbą, įsitikinkite, kad niekas naudoja pačiu adresu, ne jūsų. reinvynis

aš žinau, kad jos ne mano darbas kontroliuoti DHCP, bet jos kinda erzina, kai jis amžinai įgyja tinklo adresas ir jūsų informaciją, galite naudotis LAN, jūs negalite padaryti nieko tinkle

Na, galite apriboti ne vartotojų DHCP routera į kompiuterius ne LAN-1. Tada Priskirkite statinis IP jūsų problemų mašina tame pačiame potinklyje. Tai bus pašalinti kiekvieną galimybę TL konflikto. , Kashif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back