Ericsson R520 PC

B

borut

Guest
Labas

Kiekvienas žino, kaip saugoti SMS jau telefonas (Ericsson R520) ant PC.Aš kabelio, aš taip pat turiu programinės įrangos Ericsson ", bet tai tik įrankiai suteikia galimybę siųsti / recive SMS ir kitų dalykų, bet ne laikyti kompiuteryje jau recived SMS ir telefonu.Taigi, jei kas nors žino kaip tai padaryti, man padėti.Thanks in advance.

Iki

galite pridėti šią programinę įrangą į pranešimą parsisiųsti skyriuje?

Aš Ericsson R380s ir norėtų gauti, kad programinė įranga.

Greetz, venz.

I didn`t mean the unlocker for the phone.

mbyka
I didn `t reiškia unlocker už telefoną.Thaks vis dėl PRG ...Taigi, jei aš paaiškinti dar kartą, ką man reikia ...Man reikia tam tikros rūšies sąsaja, programa (jei tai ne visi yra) perduoti SMS `s nuo telefono atmintyje (SIM kortelìs atmintyje) su kompiuteriu.

Iki

I dont know about taupymo turinį, bet Easytext iš http://www.centralpark.net.au/ atrodo labai patogu saugoti visus savo SMS numeriai, telefonų numerius, redaguoti melodijas
ir tt
i just
can't wait, kol aš gauti jungtis, todėl galima padaryti kabelį.

Roland.

Ericsson R380S yra sensoriniu ekranu LCD ekranas.Bet aš ne gavau schema.man padėti?

SMS saugoma per AT CMGR modemo komandą.
Prieš išduodama šią komandą, jūs turite žinoti SMS atminties pozicijos R520.Atminties pozicija gali
būti gavo jei priimamajame SMS jūs acctivated naują SMS pranešimą.Jei tai yra tuo atveju gausite CMTI neužsakytus atsakymą iš modemo, jei pozicija yra nustatyti.
Kitas būdas gauti SMS skaityti visus saugomus SMS su AT CMGL komanda, kuri savo ruožtu suteiks Jums visas SMS šiuos CMGL stengtasi reaguoti ir PDU dalis.CMGL atsakymą gausite tipo PDU, jo statusą (skaityti, neskaityti ...) meemory poziciją.

Prašome ntoe turite parašyti PDU dekodavimo, nes nėra jokio teksto modemą rodyti SMS į ericsson modeliai.
Jeigu jums reikia komandą AT gairė Ericsson R520 aš galiu nusiųsti, bet manau, galima gauti per searh iš interneto arba ereicsson mobilumo pasaulis svetainėje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back