EPI Triukšmas

Z

z9u2k

Guest
Labas visiems,

Turiu problema su mano osciloskopo matavimas.I'm pastato stiprintuvas už Mikrovolts signalas, maždaug 55dB pelnas.

Nors tikrinti produkciją iš trijų etapų op amp stiprintuvas, aš galiu matyti savo signalą, atlikti ant 50Hz (ar 100Hz) signalo - naudojimo dažnumas ir Harmonic maitinimo.

Tai yra problema, kadangi EPI signalo nuo maitinimo linijos, yra didesnis nei signalo I'm trying išplėsti, kuris sukelia signalas turi būti suspaudžiamas spaustuvais iš op-amperų.

Bando blokuoti signalą, aš uždaroje ir pjovimo duonos į metalo atveju, kuris sumažino trukdžius, tačiau jis vis dar.

Kaip nusivylė, aš atjungti zondo mano grandinė - tik sau, kad aš vis dar galime pamatyti 50Hz signalo!(Gauti amplitudė apie 1mV).Aš nebegali pasakyti, ar triukšmą, iš grandinės pati arba matavimo įranga.Su zondas atjungtas nuo apimties, aš pagaliau gauti fiksuoto eilutę.

Tai yra šou-kamštis - aš negaliu dirbti kaip šis, ir I'm getting tired of bando ir žlungančios.Šis triukšmas yra tik ten.Aš Clueless, ką aš galiu padaryti ...

Any ideas ...?

Ačiū ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back