ENMAC Hongkong ...

F

fahadislam2006

Guest
Hi ...
Aš esu šviežias Kompiuterių inžinierius Pakistano ...Dvi dienas prieš I got Interviu Skambutis iš Enmac bendrovė, kuri yra Honkongas ir taip pat turi biurą Pakistano ...Jos bendrovė, susijusi su embeded sistemas ir jie pakvietė mane po C / C programuotojas (programuotojas) ...

Aš noriu žinoti, kad tai, kas per visus embeded sistemas ir taip pat šios bendrovės apimtis ...

Aš tikrai specializuojasi Digital System (ASIC) Projektavimas ir VLSI projektuojant ir studijavo embeded projektavimas ...ir aš esu pasirengęs dirbti su skaitmeniniais projektavimo srityje ir eiti meistrų šioje srityje ...taip pat jaučia susidomėjimą embeded pramonei ...

Taigi, ką galėtumėte pasiūlyti lauko manęs ...

Thanks in advance ...

turiu gauti vidaus problema jūsų produktas Holy Quran (CDQ-05).

turiu gauti vidaus problema jūsų produktas Holy Quran (CDQ-05).Ji nėra work.Again aš pati triktis iš jūsų produktą, kad aš, kai man nori jį papildyti. Vietoj to, kad baterija yra pilnai juodas ekranas ir niekada works.Contact į mano elektroninio pašto adresą (zain_leo90 (at) hotmail.com) pasakyti man kaip jis gali būti darbai

turiu gauti vidaus problema jūsų produktas Holy Quran (CDQ-05).Ji nėra work.Again aš pati triktis iš jūsų produktą, kad aš, kai man nori jį papildyti. Vietoj to, kad baterija yra pilnai juodas ekranas ir niekada works.Contact į mano elektroninio pašto adresą (zain_leo90 (at) hotmail.com) pasakyti man kaip jis gali būti vėl veikia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back