Energijos matuoklis naudojant VFC

S

syee10

Guest
Sveiki, aš esu projektuojant energijos skaitiklis. Tarkime, kad aš turiu prisidėti prie VFC LM331 ir gaunu nuo VFC, kuri yra laikrodis impulso išėjimo. Kaip aš, kad galėtumėte susisiekti šį laikrodį impulso į dešimtmetį kovoti ir rodyti jį į 7 segmentų indikatorius gauti "energijos" padalinys? Aš norėčiau, naudojant bet lustai kaip IPS. Kiekvienas Prašau suteikti man bet kokią naudingą informaciją. Atkreipkite dėmesį, kad vidutiniškai galios (tai yra VDC išėjimo) per tam tikrą laikotarpį, gausime energiją.

Aš norėčiau naudoti bet lustai kaip IPS.
Ne bėda, jums tikrai galės rasti lapeliai, pvz 7490 skaitiklis ir 7447 7-Segment dekoderis. Viela numatytam skaitmenų numeris, skaičiuokliai ir prisijungti impulso signalas į įėjimą. PS: LM331 produkcijos yra atviro kolektoriaus ir reikės traukti-up rezistorius VCC.

FVM, Nice norėdami pamatyti atsakymą iš jūsų. Ar galiu naudoti 74ls90 ir 74HC4511 insted iš 7490 skaitiklis ir 7447 7 segmentas dekoderis? faktiškai aš painioti su kovos .. Kaip aš einu, kad įsitikintų, jog kovos tikėtis kiekvieną kartą, yra lygus 1second? tai reiškia, kai jis įsigijęs 1 = 1s, skaičius 2 = 2s ir tt ..

Ar galiu naudoti 74ls90 ir 74HC4511 insted iš 7490 skaitiklis ir 7447 7 segmentas dekoderis?
Taip, bet išlaikyti lygio specifikacija tiksliai, HC T 4511 reikėtų imtis TTL išėjimo .
Kaip aš einu, kad įsitikintų, jog kovos tikėtis kiekvieną kartą, yra lygus 1second
I didn't notice dar, kad ši prielaida yra neteisinga?
Atkreipkite dėmesį, kad vidutiniškai energijos (tai yra išėjimo iš VDC) per tam tikrą laikotarpį, gausime energiją.
Tiesą sakant, valdžia turi būti integruotos arba sumuojamos, kad būtų gauti energijos, o ne vidurkis. Pavyzdys: LM331 išėjimo dažnis 1 Hz sudarytų 1 kW. Jei skaičiuoti šių impulsų, gausite KWS. Nr timebase yra reikalinga šiai operacijai. Jei norite rodyti galia, kaip jums reikės timebase.

FVM, Ar galite man papasakoti daugiau apie išėjimo dažnis VFC? Ar "išėjimo dažnis 1 Hz yra 1 kW" yra tikra sąlyga ar tik pavyzdys? Tiesą sakant, kas mano galvoje yra tas, kad VFC įėjimas iš analoginių dauginimo produkcijai, kurią sudaro elektros energijos kiekis (signalo v (t) padauginti iš signalo i (t)), aš teisus? Aš supainioti kartą apie "Jei skaičiuoti šių impulsų, gausite KWS". Reiškia, kad kiekvienas per dešimtmetį skaičius skaitiklis atstovauti 1s praktiškai?

yra tikroji būklė arba tiesiog pavyzdys
Manau, aš aiškiai pasakyta, kad pateiktas pavyzdys. Faktinis santykis priklauso nuo mastelio savo galios signalas ir V / f mastelio įgyvendinamas su LM331 grandinė. Aš nežinau, apie bet.
reiškia, kad kiekvienas skaičius per dešimtmetį skaitiklis atstovauti 1s praktiškai?
Ne, tai nėra susiję su laiko vienetą. Su padidinimo prielaida, mano pavyzdys (ji gali būti skirtinga) 1 skaičius gali reikšti, pavyzdžiui, 100 sek daugintis 10 W arba 10 sekundžių daugintis 100 W vienetas yra energijos matuojamas KWS.

FVM, Ar galite paaiškinti man, kaip mastelio dalis sekundės daugintis su galia? sako, kad jei aš noriu, 1000W daugintis su 1second? Kaip aš, kad galėtumėte susisiekti mano grandinė su LM331 VFC? Prašome paaiškinti, su paprasta schema jei galima? Atsiprašome im gana prastas šioje srityje

Energijos skaitiklis rodo energijos, o ne galios. Jei įvesties signalas VFC yra nulio (tu negali pasakyti dar, kur jis kilęs, beje), energijos skaitiklis bus nuolat skaičiuoti ir tikriausiai perkrautas, jei ji nėra pakankamai skaitmenų. Jei pažvelgti į įprastą namo elektros skaitiklis, ji pvz. 7 skaitmenys, mažiausiai sudaro 0,1 kWh atitinkamai 360000 buvo. Kas didinama žemiausia skaitmenų norite? Kokia VFC įvesties signalo W diapazone? Su VFC, jūs du optons skirtis mastelio: - koreguoti VFC įtampos dažnio veiksnys - naudoti prescaler atitinkamai kovos etapus be kalbomis

FVM, Ačiū už Jūsų greitą atsakymą. Ok I'll grubiai pasakys energijos skaitiklio i sistema nori čia šįvakar. I'll parengti blokinė schema, kad jūs turite geresnę idėją savo problemų. Ačiū jums tiek daug.

Man susidaro įspūdis, kad jūs norite išmatuoti galią, o ne energijos.

Tai bus mano visos sistemos blokinė schema [url = http://images.elektroda.net/77_1299519180.png]
77_1299519180_thumb.png
[/url] Tiesą sakant, Idėja yra nuoroda į šią viduje žurnalo sistema [url = http://images.elektroda.net/14_1299519520.png]
14_1299519520_thumb.png
[/ url ] Aš ne taip taip nuo grandinės, atsižvelgiant į žurnalą ryšius. Aš tik naudoti, kad idėja, ir aš statyti savo ryšį. Mano problema dabar yra raudonas stačiakampio formos plotą, kad turėjau pažymėtos. Aš Dun tikrai žinome, kodėl ten yra D flipflop ten ir i Dun žinoti, kad galėtumėte susisiekti skaitiklis ir sklende iki 7 segmentų indikatorius. 7 segmentų indikatorius yra rodomas energinės vertės, o ne energijos arba dažnio. Prašome padėti man. Thanks a lot.

Mano nuomone, parodė, grandinė bus priemonė (vidutiniškai) galia, o ne energijos. Bet kaip jau minėjau anksčiau, rodyti energiją tiesiog iš trijų skaitmenų nebus prasmės.

FVM, iš žurnalo ji nurodo, kad galutinės produkcijos yra energijos vienetas. Ir 3 skaitmenų yra faktiškai kWh vienetas. Bet žurnalo tačiau nepaaiškino, kiek apie grandine. Arba gal galite perskaityti žurnalo gal?

Visi pateikti matavimo rezultatas yra galios įrenginiai (W), o ne energijos (Wh ir kt.) Yra kai kurios nuorodos į energijos matavimas tekste, bet ne tiksliai, susijusių su grandine. Faktinis cicruit yra galios matavimo skaičiuojant VFC impulsų per nustatytą vartai laiko ir blokavimo rezultatas. Dėl stabilios matavimo, vartai laikas turėtų būti nuo tinklo dažnio daug, pavyzdžiui, 1 s. Darant prielaidą, kad VFC buvo 1 Hz W / pleiskanojimas, tada vartai laikas 1 s pasiekia W rodytuvas, pvz 0-999 W, trijų skaitmenų ekrane.

Aš taip pat pastebėsite, kad rezultatas ir diskusijų dalis žurnale daugiausia yra diskutuoti apie jėgą. Net lentelę 1-4 rezultatas yra visi galios ir ne energijos. Bet aš pastebiu, kad abstraktus 1 puslapis, ten sakinys "Šiam tikslui šiame darbe pateikiami elektroninės grandinės, kad elektros energijos matavimą". Ir taip pat 2 puslapyje "šiuos signalus, kai vidurkis per tam tikrą laiką produktas, duos DC lygis proporcingas elektros energijos suvartoja apkrovos. Šis signalas yra suskaitmeninta ir rodomas atitinkamai". O taip pat Page 4, "skirstomi pagal N skaitiklis blokai yra naudojami siekiant užtikrinti reikiamą vienetų matavimų, ty (milliwatt-antra, vatmetrą minutę kilovatvalandę ir tt), kur N yra numeris, pagal kurį G padalyta ". Ir rezultatai ir išvados ", technika pateikiami šiame darbe pateikiama labai paprastomis priemonėmis skaitmeninių matavimo elektros energiją, kuri gali būti naudojama per daug energijos matavimas". Jei grandinė nėra matuoti elektros energijos pabaigos ir ne galia, kodėl ten jau sakinius kaip minėjau, kaip pirmiau? Im tikrai supainioti @. @

Im tikrai supainioti
Tai paprasta:
... 1 Hz / V, tada vartai laikas 1 s pasiekia W
1 W / Hz = 1Ws ( energijos ) ekrane. Jei skaičius (integruoti), kad per 1s ir rodyti skaičius, rodote WAS / s = W, ty galia . Jei tiesiog leisti skaitiklis paleisti ir rodyti jos turinio, jums nereikia integruoti laikui bėgant, bet "skaičius" suvartotas buvo, šiuo atveju jūsų ekrane pasirodo suvartojamos energijos energijos . Bet tik su 3 skaitmenų, jūs iškart gausite perpildymas: sad:

erikl, Ačiū už jūsų paaiškinimus. Ar galėtumėte man pateikti paprasta schema jungiantis iš VFC produkcijos (galite tiesiog naudoti impulso šaltinis ir suteikia jai dažnis?) Su dešimtmetį skaitiklis ir sklende ir pagaliau 7 segmentų indikatorius? Prašome padėti man .. Ačiū

Štai dažnio skaitiklis schematiškai - [URL = "http://pyroflatulence.tv/?p=103"] labai pirmasis [/URL], kai jums ieškoti už "dažnio skaitiklis schema" ir [URL = "http://www.google.com/images?um=1&hl=en&biw=1181&bih=943&tbs=isch% 3A1 & sa = 1 & q = dažnis + Counter + schematiškai & aq = 2m & aqi = g1g-m4 & AQL = & OQ = counter + schema "] G00gle " nuotraukos [/URL]: [url = http://images.elektroda.net/56_1300032204.png]
[/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back