ENcounter OverCon, skubiai!

D

david_zheng

Guest
Dear All, Prašome patikrinti savo dizainą perkrovos analizę, kaip nurodyta toliau, ME2 overcon atrodo labai rimta, ir po pasaulio / išsamiai maršruto, KDR vios didesnis nei 5K, maršruto kokybė yra labai bad.my klausimas yra 1> kodėl yra tiek daug OverCong ME2? , o kai kurios kitos metalo OverCon yra labai mažos, kaip kontroliuoti OverCong tam tikro metalo sluoksnį dizainas? 2> kokios nors kitos priežasties turės įtakos OverCong Floorplan? ar kiti? kaip ji atitinkamai gali išspręsti? Thanks and regards, David

turite 5 ar 7 metalo prieinama? Metal2 naudojama galia std ląstelių? kas jūsų std ląstelių tankis?

[Quote = RCA] tu turėti 5 arba 7 metalo prieinama? Metal2 naudojama galia std ląstelių? kas jūsų std ląstelių tankis? [/quote] Mano proceso 1p7m, bet aš, naudojamas ME6 tik elektros energijos žiedas / juostos / 7, ir mano vietą tankis yra 0,526, prašome patarimų, ačiū.

tu netiki, įrankis bus naudojamas viršutinis sluoksnis metalo nustatyti anteną? ar norite įterpti diodas. jūs teisingai techno failą std ląstelių pardavėjas? Kurį laiką std ląstelių pardavėjas pakeisti šiek tiek sekti teisės aktų derinimą, kad tilptų su savo std ląstelių faktoriaus, ir optimizuoti maršrutą turimam kelio.

[Quote = RCA] tu netiki įrankis bus naudojamas viršutinis sluoksnis metalo nustatyti anteną? ar norite įterpti diodas. jūs teisingai techno failą std ląstelių pardavėjas? Kurį laiką std ląstelių pardavėjas pakeisti šiek tiek sekti teisės aktų derinimą, kad tilptų su savo std ląstelių faktoriaus ir optimizuoti kelio maršrutą. [/quote] Aš leido M6/M7 maršrutą, bet negali pagerinti bendrojo overcong ir jums Prašom parodyti man, pavyzdžiui, apie ką veiksnys std ląstelių ir technologijų failą poveikis PNR, thanks a lot.

Jums patikrinimus, jei std ląstelių pardavėjas suteikia Lef techno failą?

Sveiki, aš manau, kad gana sunku nustatyti grūstis tik dėl tam tikrų metalo sluoksnių pagrįstas tik dėl statistikos. Tai intuityvi nustatyti pagal plotą pvz. vietų tankumas kontrolės, sukurti perdavimo kanalus. Mano spėjimas yra, kad dėl vertikalios ryšio standartas ląstelių smeigtukai perkrovos 2 On Metal. Pabandykite buferinė standartinių ląstelių, todėl jie turi kai tarp jų erdvėje horizontaliai (tarkim 10% dydžio mažiausias keitiklio). Kaip sukurti aureole kairę ir dešinę makro, bet vietoj to, jūs tai darote standartinių ląstelių (patikrinkite įrankis pardavėjas, kaip tai padaryti). Aš darant prielaidą, kad savo galia / žemės turėklai Metalo standartinių ląstelių 1 ketinate horizontaliai. Nuoširdžiausi linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back