Encoder problemos

2

2.000

Guest
Hello friends,

Kartą man reikia tavo pagalbos.Dirbu sukamasis Encoder, kad generuoja 50 impulsų / įjungti.Vienas iš posūkio signalų conected tiesiogiai 8.051 ir kitos nutraukimo yra prijungtas prie P0 ^ 3 uostą, tokiu būdu, kad, kai pertraukos generuoja kurių kraštas P0 ^ 3 yra tikrinamos siekiant išsiaiškinti, ar jos 1 arba 0, siekiant nustatyti sukimosi krypties.
Problema yra, kai verpimui greitas 8.051 aiškina gerai signalus ir puikiai veikia, bet kai verpimui lėtai nežino kryptimi ir pasiklysti.Kas gali būti blogai?Aš jau pažvelgė į LA signalai ir nėra šoktelėti ar viskas susimaišė.Ar galiu naudoti bet logika?

linkėjimai,

2.000

hi 2000

pagaliau uploadet iš Quadrature Encoder vaizdas.
tikimės, kad šis vaizdas yra kliringo truputį.
(I'ts tik nulio atkreipti principo)

hxxp: / / www.angelfire.com / narkomanas / gelly / encoder_mouse.jpg

apie šią problemą ir tik turintys ...
cant say Aube, nes per mažiau informacijos apie visą projektą.

gelly.

Problema gali būti lėtas perėjimas mažas greitis.Atminkite, kad
LC išorinių šaltinių kraštas kreditu.Tada gal niekada susidaro žemoje vel sukelti.Pabandykite prisijungti Schmitt Trigger vartų 4.106 neturi vartų, ji lygina lygio įtampą ir sukelia kietas impulsų

Taip pat aš recommned galite įvesti šiek tiek vėluojama po uosto paskaitą įsitikinti, kad cuadrature impulso atvyko.

Prašome papasakoti plačiau, jei problemos išliekaNEBISMAN

Ar pažvelgti ir B kanalo Scop?

Signalai yra puikus visais greitis?

Try it:
Prisijungimas Encoder laikrodis pulsas iki 8.051's nutraukti indėlio.Kai laikrodis impulso trigged mažas žvalgos kryptis bitų.
Manau, kad tai veiks.

Galite pabandyti ...

- Naudojant Skaitliukas režimas

Count riba nustatoma į "1" ir įvesti

Jei suskaičiuoti ir nutraukti.

Šis pavyzdys gali būti pernelyg sudėtinga ...bet visiškai darbo dizaino, I've used gerų rezultatų.

Cypress Combo USB-PS / 2 Mouse

http://www.cypress.com/support/reference_designs.cfm?objectid=4FAF2EAE-3CB7-4343-B8A7AE5A2D462575&tid=54A040FA-2262-424A-B14741267CBD1308

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back