Elementarioji Electromagnetics knyga

K

kingmakerbull

Guest
Kaip mano kursinių darbų turėjau Kurose ir Ross (Elektromagnetinės bangos ir laukus). Bet bokok buvo labai sudėtinga ir sunku suprasti. Dabar aš dirbu GPS lustų gamybos įmonė Stažuotė. Jaučiu, kad turiu suprasti pagrindai Electromagnetics bangos ir laukus iš inžinerijos požiūriu, pavyzdžiui, kaip statyti antenos siųstuvai ir kitų dalykų. Pls rodo, kad gera knyga ar pamoka apie šį Ačiū iš anksto

[Quote = kingmakerbull] mano kursinių turėjau Kurose ir Ross (Elektromagnetinės bangos ir laukus). Bet bokok buvo labai sudėtinga ir sunku suprasti. Dabar aš dirbu GPS lustų gamybos įmonė Stažuotė. Jaučiu, kad turiu suprasti pagrindai Electromagnetics bangos ir laukus iš inžinerijos požiūriu, pavyzdžiui, kaip statyti antenos siųstuvai ir kitų dalykų. Pls rodo gera knyga ar pamoka apie šį Ačiū iš anksto [/citata] Hayet. J> D. Krauss

[Quote = kingmakerbull] mano kursinių turėjau Kurose ir Ross (Elektromagnetinės bangos ir laukus). Bet bokok buvo labai sudėtinga ir sunku suprasti. Dabar aš dirbu GPS lustų gamybos įmonė Stažuotė. Jaučiu, kad turiu suprasti pagrindai Electromagnetics bangos ir laukus iš inžinerijos požiūriu, pavyzdžiui, kaip statyti antenos siųstuvai ir kitų dalykų. Pls rodo, kad gera knyga ar pamoka apie šį dėka iš anksto [/quote] Pabandykite šį vieną, taip pat elektromagnetinių laukų William Jr Hayt

[Quote = srinivas.nrt] [quote = kingmakerbull] turėjau Kurose ir Ross (Elektromagnetinės bangos ir laukus) kaip mano kursinių dalis. Bet bokok buvo labai sudėtinga ir sunku suprasti. Dabar aš dirbu GPS lustų gamybos įmonė Stažuotė. Jaučiu, kad turiu suprasti pagrindai Electromagnetics bangos ir laukus iš inžinerijos požiūriu, pavyzdžiui, kaip statyti antenos siųstuvai ir kitų dalykų. Pls rodo, kad gera knyga ar pamoka apie šį dėka iš anksto [/quote] Pabandykite šį vieną, taip pat elektromagnetinių laukų William Jr Hayt [/quote] ulapy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back