Elektros ilgis, projektuojant klofenstein žvakė

J

Junaid151

Guest
Sveiki, aš esu projektavimas klophenstein siaurėjantys, bet aš pakimba, kaip skaičiuoti elektros ilgio. Mano draugas, kuris pradėjo skaičiuoti elektros ilgis kitoje byloje buvo man supainioti. Šie jo specifikacijas prašome padėti man išsiaiškinti, kaip jis tai padarė. Dažnumas = 2 GHz viso siaurėjantys ilgis = 77.8mm EE = 3,27 nuo mikrojuostelinių 27 žingsnis klofenstein varža transformatorius ir elektros ilgis jis apskaičiuojamas arba naudoti savo dizainą dielektrinių buvo 12,5055 Jei gali man papasakoti, kaip apskaičiuoti elektros ilgis nuo pateikta informacija būtų labai naudinga. Cheers iš anksto

Sveiki, Ar tai bus naudinga jums: [url = http://www.microwaves101.com/encyclopedia/Klopfenstein.cfm] Klopfenstein Kūginės - Mikrobangų enciklopedija - Microwaves101.com [/url]?

Aš žinau apie šį puslapį, bet tai nepadeda šioje srityje. Prašome galėtų man padėti atlikti.

Atsižvelgiant į jūsų fizinį ilgis 77,8 mm ir veiksmingą dielektrinė konstanta 3,27 (? Jūs naudojatės FR4 su er = 4.4), norėčiau tikėtis, kad elektros ilgis turi būti diapazone: elektros ilgis = 77.8mm * sqrt (3,27) = 141 mm (virš ribinis dažnis). Tai prilygsta maždaug 338 laipsnių vėluojama 2 GHz. Jis bus šiek tiek daugiau, nes palei krašto kelio yra šiek tiek ilgesnis nei faktinis ilgis siaurėjantys. Taip pat veiksmingas EPS priklauso nuo pėdsakų plotis. Kas vienetai turėtų būti už jūsų cituojamą skaičių?

12,5055 yra kampas laipsniais ... yra tai, ką gausite?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back