Elektroninio pašto sekimo

S

salman100

Guest
Ei, kas nors gavo stuff elektroninio pašto sekimo ??? Ačiū!!

Ką jums reiškia sekti elektroniniu paštu? Jūs norite stebėti jį pristatyti gavėjams? Ar nori stebėti, kas kelias el eiti per prieš pasieks gavėją?

Jūs galite sekti elektroniniu paštu, naudodami vaizdo maršrutą programinės įrangos. , kad u reikia IP adresas siuntėjo, kuris gali būti gaunamas iš el.

"Visual Route tik parodo, gražus, vizualiai versija" Microsoft "tracert funkcija (ir daugelis kitų komandų eilutės komunalinių paslaugų) - jis pateikia visą TL jis eitų per tam tikrą paskirties vietą. Tai tikrai ne "sekti elektroniniu paštu", nes ji rodo tik * vienas galimas maršrutas *. , Kad maršrutą gali būti būti naudojama kitą kartą, išskyrus atvejus, kai stebite labai trumpą ryšius. Elektroninio pašto adresas gali būti atsekti jos šaltinio ieško antraštės informaciją. Su sąlyga, kad yra, ji nebuvo kalti, ir net tada, jei aš norėjau kažką siųsti, aš nenorėjau vikšriniai, aš tiesiog naudokite interneto kavinėje ar atviras bevielis ryšys. Kaip leekk8 sakė, kad jis padėtų sužinoti, ką salman100 nori daryti. Tai sakė, Visualware programinė įranga yra labai gražus žaisliukas. http://www.visualware.com/internetsecurity/sitemap.html FoxyRick.

Noriu atsekti iš kai kurių vietos el. Regėjimo maršruto programinė įranga gali būti naudinga šiuo klausimu. Ačiū!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back