Elektroninės svarstyklės jutiklis

K

klug

Guest
Sveiki! Esu priėmimo Revers inžinerija elektroninės svarstyklės. Man reikia padaryti savo grandinės naudojant jutiklis šios svarstyklės. Matau, kad jutiklis yra keletas metalo juostą (14x15x150mm), ir ji keramikos plokštės iš šono centras. Yra 6 laidai ateina kad plokštė. Turiu matuojama įtampa ant jų, bet kaip matau nėra keičiant įtampos, kai apkrova. 1 - GND 2-1,309 V 3-1,309 V 4-1,309 V 5-2,618 V 6-1,309 V Kaip matau su osciloskopu yra tik srovė ateina į jutiklį nuo grandinės. Kas yra principas šio jutiklio? - Kaip aš manau, kad kai pjezo elementas. Kaip padaryti, kad matuojant su šio jutiklio svorį? Ar yra tam grandinės schema svarstykles su šio jutiklio tipas? Ačiū iš anksto! Klug.

Aš ne daiktas, kad ji yra pjezo Piezo suteikia signalas proporcingas dF / dt, kad yra labai difficuilt naudoti, kai jūsų matavimas yra statiškas. Patikrinkite 2 variantai: jis gali būti salėje elementai ir masto plokštelė magnetiniai arba ji gali būti brige iš tenzosensors kad duoti disbalansas įtampa, kai Tham gauti mažos deformacijos (ne tiesioginį spaudimą pabandyti deformate bitų plokštės su davikliu!)

Ačiū Jourval! Aš ne išmontuoti visus mechanikas statybos ir nemato šios plokštės tiesiogiai, bet kaip matau per siauras plyšys, yra 4 arba 5 juodomis juostomis keramikos plokštės su kai pėdsakų maršrutą jiems, 2, esančių 90 laipsnių į metalo kampas baras, ir 2 esant 45 laipsnių kampu į jį (90 tarp jų), ir viena yra lygiagreti su baru. Jūs esate teisus - tai yra kai tiltelio schema - gal tensosensors. Ar yra koks nors apie tensosensors ir grandynai informacija, grindžiama jų?

Sveiki, aš manau, kad tai Load Cell, kad jūs turite. Ieškoti žodžio TEDEA naudojant google. Sėkmės. 8O 8O

Šiuo atveju, esu tikras, kad ji yra tensosensors. Standartinis būdas išmatuoti deformacija ir / arba poslinkio su tensosensors yra wittston tiltai. Kiekvienas tiltas turi būti 2 jutikliai, kad gauti deformacijos ta pačia kryptimi (turiu galvoje 2 krypčiai 0 laipsniu už pirmo tilto ir 2 45 laipsnių ašis), jūs turite 2 jutikliai, temperatūros kompensacija. Tensosensor yra jautrūs puslaidininkiniai įtaisai, kad keisti jos varža su deformacijos. Jis yra linijinės mažoms deformacijoms (1-3% varža kaita). Jūs turite prisijungti įstrižainės tilto iki + / - patekimo operacinio stiprintuvo su mažu dreifu ir kompensuoti. Resistively labiausiai dešimtys jutiklių keletą kilogramą omų, todėl geriau naudoti OA dvipolio įėjimo. BTW galite išmatuoti V ir V / 2 taisyklės įtampų, todėl jums tikrai turi tiltas jūsų įrenginyje! Manau, kad jums "ll reikia šiek tiek sumuojant prietaiso gauti suma signalas 2 poros davikliai (0 ir 45 laipsnių), šiuo atveju svorio matavimas, bus nepriklausoma nuo masinio rodymo (daugiau ar mažiau). Bandyti" google "," svoris perdirbėjas " - tai padės Jei norite, galiu atsiųsti OrCAD schematinis su pagrindiniais ryšio principai.

Ačiū, Jzaghal! Aš nežinau, kaip tai daviklis yra pavadintas tiksliai, keliamoji parduoti, tenzosensor, tensosensor arba įtempio matuokliai. Pamečiau kantrybės ir išardyti, kad statybos. Radau tiltelio schema su 8 varžai. Jie yra taip:
scales1.GIF
, ir visos grandinės schema yra čia:
 scales2.GIF
Kaip suprantu, šios šakos yra už tam tikrą kompensaciją: temperatūra ir pan. Gal jis yra labai platus, naudojant jutiklis ir yra visiškai grandinės ji? Kas yra principas tiksliai matuoti čia?

Ačiū, Jourval! Taip, aš turiu išmatuotas juos, jie turi apie 10 kiloOhms. Ši grandinė tampa vis sudėtingesnė negu aš supratau. Kaip suprantu R2 ir R7 yra toje pačioje orientacijos, todėl jie daro atskaitinė įtampa (be priklausomybės nuo temperatūros). R1 ir R8 yra įsikūręs ant tuo pačiu būdu, todėl jie daro atskaitos taškas antrojo tilto. Taigi, matavimo Branche pirmąjį tiltą R3/R4, o antroje R5/R6. Aš nežinau, ką įstrižainės pora R3/R4 daro čia? Ar kai sukimo matavimo?

Jums reikia kreiptis atskaitinė įtampa 5 punktą ir gausite du tiltai. Įtampa tarp 3 ir 6 punktuose ir 2 ir 4 bus proporcingas apkrovos - visa tai. Prijunkite šiuos taškus, Diferencialinis stiprintuvas, tada siųsti jį į bet kokį padidinimą ir ADC arba 2 ADC ir padaryti "+" ant savo procesorius. Negalima pamiršau žemo dažnio - jūsų signalas yra lėtas!

Sveiki, Kaip aš žinau, Analog Device turėti tam tikras skales ADC keitikliai ypatinga. Jie yra 24 bitų resoltion, ir naudoti Vref iš dalies voltų. Jūsų atveju matote tenzo davikliai su temperatūros kompensavimu. Įtampų ir srovių kaita yra itin maža - jūs negalite gauti jų su multimetru. Jie turi puikią temperatūros kompensacija, nes jie naudoja tiltus ir Vref schema kažkaip yra susijusi su temperatūra (Vref eina į aliuminio blokas varžai). Mano patarimas yra paieškos į Analog Device ADC converters/scale/24 bitų skiriamąją gebą mano Luben

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back