Elektroninė Maitinimo apkrova

H

hot_chmock

Guest
Labas, man reikia sukurti elektronine maitinimo apkrovos bandymams atlikti. Bet kokia informacija, nuoroda ar schema yra sveikintinas. Ačiū, hc: wink:

Įprastinio metodo yra padaryti didelės galios dabartinė kriaukle. Pradėti galios tranzistorius su emiterio arba šaltinis prijungtas prie mažų rezistorius, kuris yra įžemintas. turi op amp įvesties prijungtas prie rezistorius ir jos produkcija prijungtas prie pagrindo arba vartų. Naudojimas įtampos dėl kitų op amp įvesties bus kontroliuoti srovę. Tai kita įtampa gali ateiti iš vadovą kintamasis rezistorius voltag skirstytuvą arba VPK valdo kompiuterį, jei norite dinamiškas measruements.

Įdomu, gi tie brangūs elektroniniai krovinius (ProDigit, Kikusui) taip pat gali naudoti metodą, išpūstas aprašyta? Aš dažnai net įdomu, kodėl jie tokie brangūs. Bet kokiu atveju, šios grandinės idėjos yra tikrai naudinga. Does anyone know bet internete schematiškai respositories, kurie šių grandynų ir paaiškinimai rūšių, kaip jie veikia? Visi ten knygų spręsti opamps ir tranzistorių, bet ir atskiri skyriai, niekada, kaip juos sujungti. Kitas įdomus grandinės MOSFET jungiklis, naudojant du MOSFET, vėl jokių knygų aš mačiau jau šių gatavų receptų. Renkant internetu būtų tikrai gražus dalykas, kad nuoroda į. - Jayson

Ką aš paaiškinti gana paprasta pomėgiai naudoti. Komercinis prietaisai turi daug daugiau našumo ir viršyti įprastą hobis poreikius. Pavyzdžiui, jie gali srovę su 0V ar taip per juos. Jie gali matuoti išėjimo varža tiekimo skirtingais dažniais.

Be pridėto failo su elektroninių apkrova PSU bandymų schema. Įdomu galimybę persijungti tarp fiksuoto amperas vartojimo ir fiksuoto Ohm apkrova. Tai iš rinkinio, hobis žurnalas parduoti Italijoje: "Nuova Elettronica".

Sveiki, reikia kažką simular mėnesio prieš porą ir pastatytas su opamps ir galia MOSFET simular į aprašytąją sujungti dvi žinutes iki apkrova. Veikia puikiai, tiek nestabilus, bet su som papildomos filtravimo Ji buvo su labai padės mano SMPS projektą. vėl mane

Sveiki, Išsiregistravimo TI (anksčiau Unitrode) dizainas dėmesį "Reguliuojamosios Elektroninė Įkelti Žemos įtampos nuolatinės srovės programos". hxxp: / / www-s.ti.com/sc/psheets/slua045/slua045.pdf Rgds, Al

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back