Elektronika ir kontrolės?

M

maxwelleb

Guest
Hi, I study electrical engineering Vokietijoje.
Dabar galiu rinktis tarp elektronikos ir kontrolės teorija.
Man patinka elektronika, tačiau aš nežinau, ar man bus rasti gerą darbą.
Aš girdėjau, kad lengviau susirasti gerą darbą valdymo teorija.
Does anybody know jei tai yra tiesa?

Paprastai yra lengviau, nes kontrolė yra daug naudojami pramonėje, ir pramonės suteiks daugiau darbo vietų nei kitos sritys ...Norėčiau elektronika, ir jūs turite daryti tai, kas jums patinka labiau .....bet manau, kad galite ką nors kitą, kaip neprivaloma disciplinos ...bet su fono įgytas Žinoma, jūs galite mokytis sau kai kuriuos dalykus, kad jums reikia į savo profesinį gyvenimą ...leomecma

maxwelleb rašė:

Hi, I study electrical engineering Vokietijoje.

Dabar galiu rinktis tarp elektronikos ir kontrolės teorija.

Man patinka elektronika, tačiau aš nežinau, ar man bus rasti gerą darbą.

Aš girdėjau, kad lengviau susirasti gerą darbą valdymo teorija.

Does anybody know jei tai yra tiesa?

Sveiki
Mes numatome savo gyvenimo aprašymą iš interneto ir norėčiau, kad jūs mano, jei domina
į padėtį mūsų klientai ieško.

Jei susidomėjote ar žinote, kad gal kas nors sudomino, rašykite visiškai atnaujinti, kad Agnes (at) jobsite.com.sgIC Design Engineer (Analog / Mixed Signal)
(Singapūras)
Tik Singapūras, PR ir Malaizija Kandidatai
Darbo sritis:
Atsakingas už SSD grandinės dizainas, modeliavimas, prototipo vertinimą, apibūdinimo ir paramos Layout Designer

Darbo Reikalavimai:
- Kandidatas / Bachelor's Degree in Electronics Engineering atitinkamą specializaciją Analog Circuit Design su 2 metų patirtis
- Techniškai kompetentingo ir Mixed Signal Analog Circuit Design, Spice modeliavimas, maketavimas įgyvendinimą ir grindų planavimas
- Žinios apie Mikroschemos / Smart Power / Hard Disk Drive / Printer paraiškas
- Patirtis Eldo ir BCD procesai bus naudos
- Šviežia absolventų atitinkamą specializaciją Analog Circuit Design bus laikomaLinkėjimai
Philip PNG
Režisierius
JobSite.Com Pte Ltd
RCB Nr: 200003506E
Telefonas: 63822272 / HP.91001692
Email: Philip (at) jobsite.com.sg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back