elektromagnetinių bangų metalo

M

mehboob_iiui

Guest
HI, paprastai, kai aš perskaičiau apie keliones em bangos kabeliu, aš manyti, jis keliauja į dabartinę forma, aš teisus ..

taip pat gali elektros ir magneto laukų ne kelionės viduje kabelis, nes jis per orą,

arba viceversa srovė per vakuumas, o ne em laukų

Tuo aukštų dažnių EM bangos travles ant metalinio paviršiaus dirigentas ().
Kadangi yra mažesnis atsparumas.

Realiame pasaulyje visi laidininkai, turi šiek tiek pasipriešinimo, todėl, jei yra
Dabartinis turi būti įtampa!V = IxR

Supratimą, dabartinę praleidote daug informacijos, bent srityje paskirstymą, bet gal tai nėra tai, kas jums svarbu, tada yra gerai.

Hi guys,

Rf nėra mano stipri komplektą, bet tai kaip antenos darbą ir transliuoti ir priimti ar ne?

Dėl

dfullmer

Tiesą sakant EM laukas yra kabelis žiniasklaidos tarp vidinio laidininko ir išorinis laidininkas.Tai EM laukas vykdant energijos.Nėra EM lauko viduje dirigentas.

Jei laidai žiniasklaidos tarp dviejų yra vakuumas, EM laukas vis dar egzistuoja.

Nesu tikras, ką tiksliai savo klausimą.

kai kalbame apie laidų, mes manome, kad signalas srautų pokyčius srovė, norėjau sužinoti, ar teka srovė viduje įkalbinėti kabelis, ar ne.

gerai Theres nėra dalyvauja EM bangų propagation.energy srautai čia forma elektros n magnetinių laukų, kurie skraido ortogonalnie.

nijirazdan rašė:

gerai Theres nėra dalyvauja EM bangų propagation.energy srautai čia forma elektros n magnetinių laukų, kurie skraido ortogonalnie.

Hi all
pls paaiškinti man wat's įtampa praktiškai žodžiai
ne taip, kaip ji ..... sumą darbas pareikšti UPC iš tolo

bei dauginimo em bangos ir metalo cretainly nėra pageidautina, kad ji galėtų būti laikoma aa sklidimo, odos efekto sumaištį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back