Elektromagnetas Klausimas

J

JoeTB

Guest
visų mokyklų mainai l mes padarėme mokslo elektromagnetas ...ir kreivas ir iki Manau 2 d dydžio baterijos galia ...ir man buvo įdomu, kas nutiktų, jei man jis įjungtas į sienos kištukinio lizdo atrodo bloga idėja tik klausos, tačiau aš turiu žinoti

Thx iš anksto

Walloutlet yra kintamoji srovė, kad ji galėtų būti; skirtingo magnetinio srauto kartu su įvairaus srovės kintamosios srovės šaltinį ...Būtinai žingsnis žemyn pirmasis AC nuo iki transformatorius walloutlet (gali būti žingsnis žemyn iki 24V AC) b'cause 220V, tai tikrai ....piktinančius!

JoeTB rašė:

visų mokyklų mainai l mes padarėme mokslo elektromagnetas ...
ir kreivas ir iki Manau 2 d dydžio baterijos galia ...
ir man buvo įdomu, kas nutiktų, jei man jis įjungtas į sienos kištukinio lizdo atrodo bloga idėja tik klausos, tačiau aš turiu žinotiThx iš anksto

Taigi, jei aš konvertuoti visus sienos kištukinio lizdo energija, kad DC ir prijungti jį tada?bloga idėja, taip pat?

JoeTB rašė:

Taigi, jei aš konvertuoti visus sienos kištukinio lizdo energija, kad DC ir prijungti jį tada?
bloga idėja, taip pat?

JoeTB, o tu dar gyvas.Tikiuosi, kad jums nebuvo ištaisyti maitinimo įtampa.Vietoj eiti apsipirkti už senus Elektromechaniniai doorbell ir 6 voltų baterija (akumuliatorius didelis su dviem spyruokles viršuje).Kai atliksite jį namo (statistinius, vis somwhere automobiliu yra daug pavojingesnis tada dirba su rozetės), galite pabandyti pašalinti iš doorbell ritė ir sujungti ją su 6 voltų bateriją.

JoeTB rašė:

Taigi, jei aš konvertuoti visus sienos kištukinio lizdo energija, kad DC ir prijungti jį tada?
bloga idėja, taip pat?

prijungti prie kintamosios srovės lizdo turite apsvarstyti saugumą.ir turėtumėte Osle svarsto varža jūsų ritė kitų WAIS jums shoted terminalas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back