Elektriniai šildytuvai

I

Imad hatoum

Guest
Hi my name is Imad hatoum ir turiu keletą klausimų, kad man reikia skubiai atsakyti už juos.Aš negaliu rasti internete tyrimų atsakymus, bet radau šį puslapį.
1 - kas yra įtampa ir srovė naudojamas elektrinis šildytuvas, ir kaip tai gali būti pakeista prietaiso.
2 - Ho wthis pakeitimas yra susijęs su atsparumu ir galia prietaisu.

ačiū
[/ b]

Tai didžia dalimi priklausys nuo vidaus šildymo komponentai, iš esmės ji naudoja apvynioti "rezistorius" (paprastai tik plieno ritiniai) šilumos gamybai, tuomet jos važinėti pirmyn.

Įtampos ir srovės, kaip sakiau, yra labai svarbi situacija.Mačiau juos: 12V 300W (max galia).Dabar tai yra tiesiai iš automobilio akumuliatoriaus, todėl jums 12VDC.Aš taip pat matė 120V @ 1500W (Max vis dar) ir prijunkite į sieną.

Prietaisas, kuris dažniausiai turi į Dial formos kontrolė.Tai greičiausiai potenciometrą (nors manau, galima naudoti kintamąjį per rezistorius?) Šiaip ar taip, šis ryšys pakeitimai šilumos kiekį, keičiant dėl įtampos ir dabartinė per ritinius.Tai beveik viskas, ką aš žinau, be kai kurių tyrimų.(net ir tada ji gali būti neteisinga todėl prašom nepriimti to kaip fakto)

Jūs bandote viršų pakeisti jos srovė / įtampa šildytuvas pagal "Device" ..Kas yra "prietaisas", kurį planuojate naudoti?kad bus naudinga žinoti daugiau ...

Labas, elektrinis šildytuvas gali būti vienas iš paprasčiausių grandines, naudojamas kasdieniame gyvenime.Darbo atlikite fundamentl Ohm mažai kur aš = V / R, kur, kaip aš gueess jūs jau žinote, aš tai srovė, V įtampai ir R yra šildytuvas varža.

Dabar apie Jūsų konkretų klausimą, yra tiek daug veislių, šildytuvas, kaip tik galite įsivaizduoti.Tai priklauso nuo to, kur esate pluging jūsų šildytuvas, aš turiu galvoje, kad jūsų elektros skirstymo į savo namus, ar kažkas panašaus realizavimo minėta, tai gal baterija šildytuvą, arba jei jūsų šalyje įtampa yra 110V arba 220V.

TRUMPAI savo klausimą yra pernelyg bendro pobūdžio.Jūs didnt paminėti, jei norite pastatyti šildytuvą arba jei norite pakeisti esamą grandinės.Todėl duodu jums bendrą atsakymą.

Paprastai jūs V fiksuoto ir aš galiu būti skaičiuojamas nuo Ohm teisės, todėl savo kintamojo R, ir kad tai, ką šildytuvas Kontrolė, iešmų R vertė, leidžia manyti, jūsų šildytuvas turi 3 rezistorius R1, R2 ir R3, kurios turi tą pačią vertę R omų.Tada galite turėti 3 skirtingų laipsnių šilumos iš tavo šildytuvas, naudojant connetor jungiklis R galima R1 arba R1 R2 ir R1 R2 R3.Beje galia yra lygi P = V * I

Jei manote, kad ši informacija yra naudinga clickon "padėjo man" mygtuką statistikos

Sal

Hi ~

Įtampa yra taikomi taip, kad elektronai judėti, kuri yra vadinamasis srovė.Kai elektronai juda, jie susiduria su motinos atomų, kuris sukelia pagreitį kaita.Energijos gauti elektronų elektrinio lauko yra perduodama iš motinos atomų.Paprasčiau tariant, motinos impulso atomai yra vadinami šilumos.Aukštesnės duos daugiau elektronų impulsą.Daugiau elektronų gamins daugiau suma momentums.Impulso, perkelto iš elektronų motina suspetability molekulėse yra taip pat svarbus veiksnys.Medžiagas, naudojamas elektrinis šildymas yra nustatomas atsižvelgiant į šiuos faktus.

sine ir DC visi gali būti taikomos šildytuvai (depent dėl šildymo medžiagos)

Iš gryno grandinės varžą srovei ir įtampai yra fazė, ty jos prasideda nuo nulio, kartu dalyvauti jų didžiausias vertes, tuo pačiu metu (pi / 2) tada pereikite prie nulio tuo pačiu metu (Pi) ir tt
tikrai galia produktas ir srovei ir įtampai, kad galia yra visada teigiamas vidutinis pristatyti krovinį, bet nuo apkrovos prie šaltinio, kaip idealiai švarus indukcinis arba gryno talpinė apkrova, kai srovė yra atsilieka arba kurių atitinkamai
Manau electrick šildytuvas veikia šiuo principu
Geriausios suprasti nuorodą į knygą, kuri paaiškina, galia ir elgesį rezistorių ir indukcinių kondensatorius

Jei šildytuvas yra variklis; pokytis įtampa gali turėti įtakos motorinėse "

Žemos įtampos gali perkaisti motorinių --- keista, kaip gali atrodyti.

Tada jis naudoja daugiau amperų.

Tikiuosi, kad tai yra teisinga Geriatric MEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back