Electret mikrofonas stiprintuvas

X

XT.5155

Guest
Aš bandžiau šį grandinė. bet jis neveikia. Nesvarbu, kaip garsiai kalbu mikrofono nėra jokio signalo iš garsiakalbio. kas yra negerai su šia schema. Ačiū

200k rezistorius vertė yra 20 kartus per aukštas. Naudokite 10k omai ir pašarų serijos 1k omo nuo akumuliatoriaus ir 100uF kondensatorius du rezistoriai sandūroje į žemę kaip filtras. 100uF įėjimo kondensatorius vertė yra pernelyg didelis ir užtruks visą dieną imti. 10k garsumo reguliavimas vertė yra per maža ir sumažinti išėjimo iš mikrofono. Jūsų LM386 padidėjo tik 20. Pridėti 1 iš kontaktų kondensatorius pin 8 padidinti pelną 200. LM386 reikia tiekimo aplinkkelio kondensatorius, todėl neturi virpėti. 100uF naudoti iki 470uF. Jei jūsų mikrofonas gali išklausyti garsiakalbis, tada ji gamins akustinio atsiliepimus kauksmas.

guru ačiū. BTW gal galėtumėte paaiškinti, kaip pasirinkti optimaliausią iš mikrofono stiprintuvo kondensatorius vertė. Jeigu aš noriu naudoti LM380, mikrofono skyriuje būtų panašus, tai ne. Dar kartą dėkojame.

BTW gal galėtumėte paaiškinti, kaip pasirinkti optimaliausią vertė iš mikrofono stiprintuvo kondensatorius [citata = XT.5155] [/citata] LM386 įėjimo varžos paprastai 50k omai. Jei 100k garsumo reguliavimas pasuko žemyn šiek tiek tada slankiklis yra pusiaukelėje ir 50k omai lygiagrečiai IC 50k omai ir kitų trimpot serijos dėl 25k varža 75k 50k 0.22uF kondensatorius pašarams. MIC ir 10k rezistorius thay įgaliojimus, apie 2.5k. Tada bendra varža įtakos žemo dažnio atsakas 0.22uF sukabinimo kondensatorius yra 77.5k. Mažas Apipjaustymas dažnis dalijamas iš 2 x Pi x R x C taip Apipjaustymas dažnis 9.4Hz ir atsakymas yra lygus apie 47Hz. Jei jums nepatinka gilus baritonas tada sumažinti kondensatorius vertė.
Jeigu aš noriu naudoti LM380, mikrofono skyriuje būtų panašus, ar ne
LM380 neturi pakankamai įgyti reikia mikrofono stiprintuvo. Jos pelnas yra tik 50 ir LM386 prieaugis su pasirinktinai įgyti didinimo kondensatorius yra 200. Gal jos pelnas gali būti padidintas kai kurių teigiamų atsiliepimų. įėjimo varžos, kad yra 3 kartus didesnis nei LM386, kad iš mikrofono įvesties sukabinimo kondensatorius gali turėti mažesnės vertės už gerą boso atsako.

ačiū labai guru. [Quote = Audioguru] Apipjaustymas dažnis 9.4Hz ir atsakymas yra lygus apie 47Hz. [/Quote] Ahha, pagrindinė priežastis kondensatorius frequncy reagavimo grandinę. Labai jums sooo ačiū

[Quote = XT.5155] Ahha, pagrindinė priežastis kondensatorius frequncy reagavimo grandinę. [/Quote] Ne pagrindinė priežastis, dėl sukabinimo kondensatorius 10k rezistorius ir MIC ketina blokuoti DC įžemintą garsumo reguliavimas ir į 0V stiprintuvo įvesties. reikšmė kondensatorius veikia žemo dažnio atsakas. Iš stiprintuvo išėjimo kondensatorius blokuoja DC nueiti į garsiakalbį. Jo vertė taip pat veikia žemo dažnio atsakas.

Aš noriu žinoti, projektavimo procedūros amplifikacijos Electret mikro telefono output.to jis amplifikuoti O / P ADC. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 6 minučių: [/color] [/size] http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Audio/ecmmic.html , pirmiau minėta nuorodą jie naudojami bc549c translstor, o ne kad mes negalime naudoti sL100 Y?

[Quote = b_manohar], pirmiau minėtą nuorodą, jie naudojami vietoj bc549c translstor, kad mes negalime naudoti sL100 Y [/quote] tiesiog pažvelgti į savo duomenų lapus? 1) BC549 Mic Preamps naudoti mažai triukšmo. Jis yra prieinamas visame pasaulyje. SL100 yra labai senas, ir gana didelis triukšmo lygis, kuris yra ne spec'd. Jis yra tik Azijoje. 2) BC549 pelnas paprastai yra 520. Dabartinė SL100 pelnas paprastai yra 80.

Aš noriu žinoti, projektavimo procedūros stiprinimas Electret mikro telefono galia duoti amplifikuoto O / P ADC.

[Quote = b_manohar] Aš noriu žinoti, projektavimo procedūros stiprinimas Electret mikro telefono galia duoti amplifikuoto O / P ADC. [/Quote] Electret mikrofonas 48VDC pastatytas į savo Electret medžiaga. MIC JFET tranzistorių viduje maitinamas iš rezistorius filtruoto maitinimo įtampa. JFET atitinka labai didelės varžos "kondensatorių" dalių, kurios juda MIC daug mažesnė varža Jūs turite sužinoti apie tai, kaip tranzistoriai dirbti ir kaip tinkamai šališkumo jiems suprasti, kaip veikia PREAMP grandinės ir kaip kurti savo tranzistorius stiprintuvas.

[Quote = b_manohar] Aš noriu žinoti, projektavimo procedūros amplifikacijos Electret mikro telefono output.to jis amplifikuoti O / P ADC. [/Quote] gal galėtumėte gauti Electret mikrofono kapsulė, naudokite PLIER atidaryti metalo korpusas. Sužinokite, kas jos viduje. Jis darbą už mane. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] [quote = Audioguru] mikrofono ir 10k rezistorius thay įgaliojimus, apie 2.5k. [/Quote] (1/10k) + (1 / x) = 1/2.5K "X" pastovus visą garso spektrą, ir tai yra įvairių rūšių AKT arba JFET. kuris yra mikrofono kapsulė. Thanks a lot kliringo debesis mano galvoje

Electret Mics turiu naudoti ir išmatuoti yra powered su 10k rezistorius nuo 6V iki 12V ir atkreipti apie 0.5mA. Jų varža, apie 3.3k omo 2.5k omo, įskaitant 10k rezistorius. Tada pusę padoraus Electret mikrofonas dažninė charakteristika yra tiesi linija nuo 20Hz iki 20kHz, kaip šis:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back