Electret mikrofoną ADC įvedimas

C

caringin

Guest
Labas,

Turiu problema.Norėčiau naudoti electret mikrofonas su įvesties ADC 0809, bet skaitmeninis išėjimas yra atsitiktiniai.Kai aš naudoju DC įėjimo į įvedimo ADC, atsakymas yra gerai, aš turiu galvoje, kad jei duosiu 5 V DC (ne nuo mikrofono), skaitmeninio produkcija 11111111 (darant prielaidą, kad Vref = 5V ir Vref-= 0V) .Aš pridėti schematinis dėl arešto.Prašom pakomentuoti apie schema, ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Tai yra neteisinga.Electret turi būti prijungtas prie Vcc latakai yra rezistorius (jūs tikriausiai sugriauti).Koks Graetz Prostownica prieš ADC?Jis vaidina jokio vaidmens.

Paaiškinkite, ką norite dizainas.

Pirma, mikrofonas geriau nėra prijungti prie tiekimo tiesiogiai, ji turėtų būti neobjektyvus pagal rezistorius.
Antra, funkcija 2 bjts (I guess) yra prieš vairo, kas yra impedancja įvesties ir naudos iš to?Gali būti problema su Jūsų iki stiprintuvo.Jums patvirtinti, ukos ir struktūrą savo išankstinį vairo?

Labas,

Aš peržiūrėjo schema, aš vietoje su VCC ant nuotraukos, tačiau tikrasis yra tinkama vieta, todėl manau, ECM nebus pažeista.Norėčiau dizaino ECM kaip sąnaudos.Pavyzdžiui: kai aš juokingas su ECM, skaitmeninės produkcijos ADC yra 1111 1111.Kai aš kalbu, paprastai, produkcijos 1111 0000.Kai aš tik kuždėti, produkcijos 0000 1111.Kai Aš nekalbu, produkcijos 0000 0000.Žinau, kad realybė nebus, kad gražus, bet aš tikiu, jūs mano taško.

2 BJT's pasirengimo amp skyriuje.Aš bandė naudojant LM741, LM390, LM358 bet neveikia.Taigi, aš tiesiog naudokite BJT.Yra AC signalo išvestis BJT.Būtent tai aš įsitikinęs, kad przedwzmacniacz skyriuje dirba.Rectifier diodas yra pataisantis srovė.Audio produkcija AC signalas.Aš manau, kad ADC indėlis turi DC signalo, todėl aš naudoju Prostownica diodas.

Ačiū, man reikia daugiau patarimų.

Keletas pastabų:
DC įtampai dėl ADC įvedimas turbūt daugiau nei 7V!
Pralaida Preamplifier yra tik 20Hz nes 2.2u kondensatorius prijungtas tarp supirkėjo ir bazę paskutinės tranzistorius.
Graetz lygintuvas yra nenaudingas.Iš tikrųjų tik vienas iš diodai turi ištaisymo funkciją, kiti shortcircuited arba nuolat atvirkštinės neobjektyvus.Viršutiniame dešiniajame diodas ir kondensatorius gali veikti kaip didžiausia detektorius jei impedancja įvesties og ADC yra pakankamai aukštas (nėra duomenų).

Citata:

DC įtampai dėl ADC įvedimas turbūt daugiau nei 7V!

Dėl DC lygis: akivaizdu, kad tranzistorius yra skirtingi nei mano naudojamų modelių imitavimui.
Tai geriau naudoti pastovios amplitudės signalo išbandyti ADC.Balso gamina atsitiktinių signalų ir ADC produkcija yra kiekviename bandymo skirtingos.
Ar jūs Shure norite priemonė didžiausia vertė balso?

Citata:

Balso gamina atsitiktinių signalų ir ADC produkcija yra kiekviename bandymo skirtingos.

caringin rašė:Citata:

Balso gamina atsitiktinių signalų ir ADC produkcija yra kiekviename bandymo skirtingos.

Labas,

Aš prijungtas pagrindo taip, kaip jūs man pasakė taip, bet jis liko toks pats.Aš taip pat naudojami feritas granulės atskirti skaitmeninio ir analoginio GND ir nieko buvo geriau.Aš naudoju mikrokontrolerów apdoroti produkcijos ADC.Ar turite patirtį turintys finansų įvedimo ADC?Praneškite mums apie savo patirtį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back