El.pašto perspėjimai vėlavimas

A

alexan_e

Guest
Aš šiuo metu gauti pranešimus elektroniniu paštu (Gmail) pranešimus apie atsakymus ar PMS po 6 valandas ar daugiau, ar kas nors turi tą pačią problemą, ar tai tik man?

Aš tik pranešimai per Control Panel, negali pasakyti. Keith

aš turiu tą pačią problemą, bet čia vėlavimas kai laikas yra labai ilgas, taip vėlai, kaip 12 valandų, kodėl ji yra tokia [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] aš turiu tą pačią problemą, bet vėlavimas, kai laikas yra labai ilgas taip vėlai, kaip 12 valandų, kodėl ji yra tokia

Ten buvo problema per pastaruosius keletą dienų, bet administratorius nustatė, ji turėtų grįžti prie normalaus greičiau. Dėmesį, kad aš turėjo panašių problemų praeityje, tačiau tai buvo padaryta iš mano pašto paslaugų teikėjo, o ne forumuose, elektroninio pašto buvo siųsti iš forumo, bet buvo gauti pavėluotai iš mano su sąlyga. Tai galima patikrinti, jei jūs palyginkite priėmimas-laikas,, jei problema sukelia forume, tada vėlai elektroninio pašto adresas turėtų būti tas pats, siųsti ir gauti laiko žymes, o tai reiškia, kad jis buvo siųsti vėlai, bet gavo iš karto. Kita vertus, jei matote siuntimo laiko žymą, kuri yra valandų, kol gausite laišką, tuomet tai yra jūsų teikėjo kaltės. Štai kaip my siųsti gavo atrodė, kad šiuo atveju buvo forumas kaltės [attach = CONFIG] 80.301 [/ PRIDĖTI]

, kad yra kietas, aš patikrinti jį ir greitai rašyti savo proble

Turiu latency viena diena, kai naujas pranešimas įspėjimo.

vaikinai latentinis yra daugiau kaip 15 valandų, Aš dar gauti vakardienos pranešimus :-|

Per daug, aš ne gavo bet kokį pranešimą, per pastarąsias 15 valandas. Tai turėjo būti fiksuoto dydžio vakar, bet aš manau, kad tai vis blogiau, aš jau susisiekė su administratoriumi.

Turėtų būti OK, po šios nakties. Ačiū Praneškite

Šis pranešimas buvo priimtas per keletą minučių, todėl aš manau, kad mes yra grįžti prie normalaus.

Yup, aš gavau visus mano pranešimus dalykų, grįžti prie normalaus i guess

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back